Ja mislim da je jedini pravi posao paklice sa jednokratnim kertridzima (kartovima) koji ce biti od kartona, iznutra oblozeni aluminijumskom folijom kako bi bili sto jeftiniji. Ovo sa aromama nije posao za gigante a ni zanimljivo masama. Svi proizvodjaci aroma, a ima ih mali milion, su u stvari male fabrikice koje nesto muckaju i extrakuju, sa nekoliko radnika i solidnim prihodima(u zavisnosti od kvaliteta). Duvandzije tu ne mogu da prodju, jer trziste nije toliko veliko. Eto i od nas sacice sto blejimo po forumima ne miksaju svi tecnosti, a kamo li van foruma. Ljude jednostavno mrzi da se cimaju sa tim, ili su nesigurni u sebe da ce to ispasti dobro.Takodje, ljude smara zamena grejaca, motanje, pranje, dry burn-ovanje... ne znaju kad treba da zamene grejac, a realno, svaki grejac radi punom parom samo koliko se potrosi jedan kertridz od 1-2ml. Grajac u kartu ne kosta nista, oklop u ogromnij seriji takodje, korisnici se ne cimaju vec samo kad isprazne bace i navrnu drugi i mislim da je to jedino pravo sto moze da privuce mase