Pa evo jedan manji osvrt na ovu 2020, nije mozda konkretno za ovu temu ali nece skoditi. Imao sam ranije sirenu, bersekera v1, dogija, kajfune i jos masu nekih. Probao renova zero, nord 2 sa svim mogucim grijacima. Ovaj zero mi se svidio, dobri su grijaci ali mala baterija i falilo mi je snage u njega vazda. Da je makar mogao do 15w zadrzao bih ga. Uzeh onda Nord 2, totalno razocarenje sa svim njegovim grijacima. I RBA baza sranje zesce. Uopste mi nije jasno okle toliki lajkovi za mesh grijace. Da su makar dobri i trajni kao keramicki sa onakvom aromom, pa da cojek kupuje, nije mi jasna euforija za njima. Obican grijac i nista vise. Ajde rekoh, kad vec nema srece sa svima ovima, da probam jos nesto. Kanio sam se izmedju pandore, intake mtl, dwarva i pionira. Uzeh pionira, recu kratko, bolji je od svih koje sam pomenuo. Odlican atomizer, sad ga mogu svakome preporucit. Iskusni se nece razocarat. Prvo cu rec, nije preskup, 33 eura u UK, dodju 3 tanka, 3 drip tipa, znaci jebe vam se oce li panut itd. Trajace vam dok vi ne dosadi, sigurno. Baza lagana, lagan setup, lijep ka lutka, tih rad, i na kraj sto me odusevilo, aroma je super za sve vrste tecnosti, nema ono, e ovaj je dobar za duvan a ovaj za voce itd, ovaj cepa sve. Ovo je atomizer koji ne opterecuje, sve je pristojno a radi posao. Evo BET pomenu te sarafe, ja sam postavio 2 grijaca za dva mjeseca, nisam nesto primijetio da su ti sarafi nesto problematicni, ne znam. Bet pominje i taj neki fals vazduh, ja ni to ne primjecujem, bet je u pravu vjerovatno on to testira, ali mene to ne smeta, mene igra sami osjecaj parenja, a on je dobar. Evo zivo me interesuje, ima li jos neko pionira da vidim sto on misli o njemu i kako je zadovoljan. Sve je pristojno, zato ovoliko i napisah.