Inace je jako tesko odgovoriti na ovo pitanje jer jedan atomizer ne cine samo pojedinacne karakteristike pa cak ni zbir tih karakteristika vec kompletan utisak.Recimo,apsolutno najbolji atomizer ,ako gledam po samom radu, koji sam probao (i koji imam) je Ruzgar.A atomizer koji najredje koristim od svih je... takodje Ruzgar

.Jednostavno,totalno idiotsko punjenje u kombinaciji sa malim kapacitetom je nadvladalo kvalitet rada. Hastur Mini je takodje super atomizer ali mi je kapacitet od 2 ml cesto suvise mali pa ga tempiram uglavnom za kucnu upotrebu.Kod nekog treceg mi smeta mozda nesto ...sesto pa ga takodje redje koristim itd.
Ono sto sam hteo da kazem je - ako se tebi Dvarw ne dopada kao "pojava" ili ti smeta punjenje sa donje strane ili nesto trece...onda tu nema srece.Ne vrede ni svi adapteri ni povoljna cena ni dobar rad.Savrsen atomizer ne postoji a najbolji za tebe je onaj koji tebi (i samo tebi) najvise odgovara i u tome ucestvuju i sam rad i punjenje i postavljanje setapa i dimenzije i izgled i sve ostalo .
Ili te bar najmanje nervira...