Da objedinim ove oglase,bice lakse ispratiti...
Prvo jedna napomena - svi atomizeri su ili "potpuno novi" ili "kao novi".Potpuno novi znaci upravo to sto znaci-nikad napunjeni,neotpakovani (sem za slikanje) itd,takvi kakvi su stigli iz fabrike.Uglavnom nesto sto sam ili narucio za drugog pa taj odustao ili nekim drugim slucajem doslo do mene.
Ovi drugi,"kao novi",su u identicnom stanju kao prethodni i bez problema bih mogao reci da nikad nisu izvadjeni iz kutije ali ne bi bilo fer je ipak nije istina.Nijedan nije mnogo upotrebljavan ali su probani ako nista drugo.Bez obzira,nemaju nijedan trag upotrebe,nijednu ogrebotinu,tragove od zavrtanja na mod itd.Ukoliko je bilo potrebno zameniti neku gumicu ili sraf to sam uzeo iz moje rezerve a fabricko pakovanje je ostalo nedirnuto.Originalni tankovi su takodje neupotrebljavani jer sam i tu koristio zamenske.Drip tipove takodje koristim neke svoje...Znaci stanje perfektno.
1. Zest V2 RTA
Verzija sa punim logom na bazi,tanku i drip tipu.
Kao nov,bez ikakvih tragova upotrebe.
Uz njega ide plasticni i metalni tank (inace odgovaraju i od Kayfuna),rezervne gumice,srafciger i srafovi.
Cena 2000 din
ps: ako neko nece koristiti metalni sredisnji deo mogu umesto njega ubaciti jos jedan potpuno novi PC tank ili napraviti neku drugu kombinaciju uz korekciju cene.

2. Cloud One V1 RTA
Prva verzija koja je jos bila za pravi mtl (kasnije su samo povecavali rupu za vazduh i kanale za tecnost )
Atomizer bez ikavih tragova upotrebe,prakticno kao nov sto se na slikama (nadam se) vidi.Verzija sa logom i serijskim brojem.
Uz njega ide metalni i plasticni tank kao i dva dodatna rezervna plasticna tanka (mislim da su tankovi inace isti za sve verzije,od v1 do v4).Takodje i rezervni srafovi,gumice i imbus kljuc.
cena 2000 din

3. ULTON D.R.A.M. II RTA
Potpuno nov i neupotrebljavan,otpakovan samo zbog slikanja.
ULTON D.R.A.M. II mtl rta 22mm (2 batch - poboljsani adapteri i mozda jos nesto)
510 threading;
Single coil build deck;
Top filling;
MTL option by different airflow nut (Reducer from 0.8mm to 2mm)
Liquid control by rotating the bell
22mm sirine,35mm visine
2ml
U paketu atomizer,razne gumice i srafovi i 6 (3+3) adaptera za vazduh (0.8 - 2mm)
cena 2000 din

4.Mina RDA
Komplet pakovanje.
Single/dual coil (regulise se prstenom),vazduh ispod grejaca. Otvor za vazduh 1 x 2mm za single ili 2x2mm za dual coil.
Koristio 2-3 puta iz zezanja ali nisam ja za dripere tako da je bez tragova upotrebe.
cena 500 din

5.Heron V1.5 RTA
Bez tragova upotrebe
PEI tank + jedan rezervni plasticni
standardna 510 konekcija i hibridna konekcija za GP Paps mod
dodatni ukrasni prsten
srafciger,rezervni orinzi itd.
Unutra logo i broj
cena 2000 din

Moze i zamena neka ili delimicna zamena uz doplatu.Modovi i atomizeri me u principu ne zanimaju ali neke duvanske arome,komad ili dve nove 18650 ako neko ima,0.25mm SS316 zica...