Tecnosti > Dekang

Dekang Silver Label

(1/9) > >>

vlaves2000:
Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, Dekang e-tečnost pruža neuporedivu teksturu pare, intenzitet arome i količinu pare. Dekang Insistira na prirodnom ekstraktu nikotina i aroma kako bi svojim kupcima pružili samo najbolje iz prirode. Od mnoštva aroma i 4 nivoa jačine nikotina, sigurno ćete naći pravu kombinaciju koja ce odgovarati vašem ukusu. Klinički ispitano, sigurno za upotrebu i proizvedeno pod GMP, HACCP, ISO, KFDA, SGS MSDS standardima.
 
 Dekang je jedini proizvođač e-tečnosti koji koristi prirodne listove duvana uzgajane u kontinentalnoj Kini i ekstrakuje prirodni ekstrakt nikotina iz njih, kako biste dobili najbolju i najzdraviju e-tečnost, 100% prirodnu. Svi Dekangovi proizvodi su ATESTIRANI i BEZBEDNI za upotrebu.
Dekang je najveći i najpoznatiji proizvođač e-tečnosti u svetu.

dekang tecnosti mozete kupiti u četri nivoa jačine 0mg, 11mg,16mg i 24mg.
 
 1. Dekang E-Tecnost 3&5 (555) 
 2. Dekang E-Tecnost Cohiba 
 3. Dekang E-Tecnost Davidoff
 4. Dekang E-Tecnost Davidoff Gold 
 5. Dekang E-Tecnost Deluxe Tobacco (Dunhill)
 6. Dekang E-Tecnost Desert Ship (Camel) 
 7. Dekang E-Tecnost Gold & Silver(B& H)
 8. Dekang E-Tecnost Gold Dunhi (Gold Dunhill)
 9. Dekang E-Tecnost L&M
 10. Dekang E-Tecnost Lucky color (Lucky)
 11. Dekang E-Tecnost My Seven (Mild 7)
 12. Dekang E-Tecnost Pal-mal
 13. Dekang E-Tecnost Philip Moris 
 14. Dekang E-Tecnost Red USA Mix (Red Marlboro)
 15. Dekang E-Tecnost RY 4
 16. Dekang E-Tecnost SEC (Kent) 
 17. Dekang E-Tecnost Slims(Mentol)
 18. Dekang E-Tecnost Tobacco
 19. Dekang E-Tecnost USA Mix (Marlboro)
 20. Dekang E-Tecnost Wensten (Winston)   Uploaded with ImageShack.us

LiberPrint:
Danas su zahvaljujuci mojim dragim prijateljima iz NewGreatVision-a ;D , do mene stigle dve nove duvanske arome iz silver label serije. I ako su obe bile sa 16mg/ml sto znaci za mene prejake, uspeo sam da ih dooobro isprobam, pa cu sada podeliti svoje utiske.


Kao sto sam na pocetku napisao, radi se o dva sasvim nova ukusa, sanie(sobranie) i carmen(carelia). Radi se o klasicnim duvanskim aromama, bez ikakvih slatkosti, vocki, kostunjavih plodova... ili bilo cega drugog.  Dekang je sada vec zreo proizvodjac e-tecnost, proizvodjac sa najvise iskustva u ovoj oblasti, a posto se radi o najnovijim aromama dekang u ovom slucaju gadaja pravo u metu, i u slucaju ove dve arome mislim da je u potpunosti opravdao njihove nazive. Obe tecnosti imaju prefinjen duvanski ukus, bez imalo onoga sto pojedini nazivaju "kineski smek". Mislim da su u izradi ovih tecnosti koriscene komponente koje su koriscene u gold label duvanskim tecnostima, jer me u odredjenoj meri na njih potsecaju.


Carmen je aroma jako slicna aromi iz zlatne serije vaping prime. Cist duvanski ukus bez ikakvih primesa. Ni malo slatka, prefinjena...fantasticna. Ni najmanje nije napadna, pa je pogodna za celodnevno koriscenje. Zao mi je sto ne mogu da nadjem vise reci kojima bi je opisao jer ona zasluzuje detaljniji opis, ali jednostavno je nemoguce prilepiti joj neke druge ukuse osim duvana.


Sanie je takodje tipicna duvanska aroma, za moj ukus nesto lepsa od predhodne. Meni se toliko svidela da sam pozeleo da je koristim sto duze, ali posto je 16mg/ml za mene prejako, morao sam da je razblazim sa dunhil 0, zeljno ocekujem da stigne u vecoj kolicini da je ponovo zadimim u izvornom obliku. Prelepa duvanska aroma, nesto aromaticnije od prethodne ali se ne takodje ne osecaju nikakve primese osim jako finog duvana.


Poznato je da dekang u svojim tecnostima koristi etericna ulja izdvojena iz listova duvana. Kod ove dve tecnosti je primetno da je ta tehnologija jako napredovala, odnosno da ih je proizvodjac doveo do savrsenstva. Iskreno bih preporucio svim ljubiteljima pravih duvasnkih aroma, da obavezno probaju ove dve tecnosti.

Che:
Jel ima to negde da se naruci?

LiberPrint:
Nema za sad ali bice za 10-15 dana, nadam se ;D  I ja ih zeljno iscekujem, narocito sto nisam uspeo dovoljno da ih isprobam zbog jacine. Navalio sam kao lud i jos mi gori grlo a trenutno sam na pauzi. Kasnije planiram da navalim, ali u mix varijanti sa danhilom 0, mada nije to to.

dejdza:
da li ce biti dostupne u svim jacinama ili ce  kao gold seria biti  u odredjenim jacinama,,,,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju