Modovi > Uopšteno o modovima

Pico X luduje..

(1/2) > >>

Nedeljko:
Zeleni Pico X je počeo da luduje, izgleda da mu odlazi čip. Pritisnem fire dugme a on prikaže lock, što ne može da se dešava ali eto dešava se. Potom ga otključam dole na + i - (sam se prethodno zaključao) a tada zna da se desi da se podešavanje za temperaturu resetuje na najniže ili ako je u wattage modu resetuje se na 1W snagu. Bude sve ok neko kraće vreme pa počinje iznova. Probaću i re-flash firmwarea ali meni ovo izgleda kao čip koji odlazi. Javim u svakom slučaju šta se desilo.
Tako da ću ponovo razmisliti da se skrasim sa nekim skupljim i pouzdanijim modom. Ako ima još neki model (što manji single 18650, i što kvalitetniji/dugotrajniji) dajte predloge.


--- Citat: Nedeljko  Decembar 18, 2018, 19:08:14 ---Hteo sam se počastiti sa Dicodes Danibox Mini za Novu G. pa kad sam sračunao sve trajno sam odustao od skupih modova.Jeste kvalitet i nije to prevelika suma (za ostalu tehniku sam izvojio i izdvajam mnogo više) ali za moje potrebe će bolje/duže raditi posao osam ili devet iStick Pico-a koji mi super odgovaraju po svemu osim materijala od kojeg su izradjeni.
Da je ukupna cena 150 evra onda bez razmišljanja, ovako ne.

--- Kraj citata ---

Milanez:
pico 25 npr

ivanneko:
Ukoliko update firmvera ne pomogne postoji mogucnost da je tecnost prodrla na chip i dezorjentise ga...

Nedeljko:
@ivanneko hvala, nabaviću odgovarajući torx pa ću ga otvoriti i pogledati.
@Milanez ne bih prelazio na drugi pico, niti nešto drugo slično, videću još šta i kako ali postoji mogućnost da će biti spominjani mod ili neki drugi od kvalitetnijih.

Milanez:
mislio sam da hoces nesto slicno :00000003:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju