Razlicita tako sto je Bibi napisao da se oseca pad performansi kada se koristi jedna 18350 baterija a ti tvrdis da se ne oseca...
Ne znam zasto imas neodoljivu potrebu da komentarises nesto o cemu pojma nemas,nije mi zbog mene,vec se svakodnevno siri forum a moze doci neki novi clan koji ce poverovati u ono sto pises. Znas i sam da neke svoje izjave ne mozes da pokrijes sa naucnim dokazima jer pola od onoga za sta pises nisi koristio vec si citao iskustva drugih,kada smo kod Provarija koji ti "imas" u pitanju je V1 a na njemu je bio dosta manji limit struje i imao je ogranicenje da ne pokrece atomizere ispod 1.2 oma,zato su Ameri lepo napravili V2 u kome su otklonjeni svi nedostatci a koji je na trzistu skoro 2 godine,pre par meseci su se setili da bi mogli da ubace neke inovacije i shvatili da tu ne treba nista dirati pa su samo malo poradili na izgledu tube,sto dalje inplicira da kinezi treba jos da jedu kacamaka pa naprave nesto sto ce raditi kao Provari i sa jednom baterijom.
Sada smo dosli i do otkrica da i sigelei ne radi na otporima manjim od 1.2 oma,ako se dobro secam,ti si mi licno dao informaciju da kod jednog tvog kolege Provari V1 ne radi na otporu ispod 1.2 oma pa onda polako pocinjem da sumljam i u ovo sto sam napisao u prosloj recenici,mozda si se ti nesto posvadjao sa otporom 1.2 oma

Dalje,jesi mozda nasao negde da neko nije bio zadovoljan sa Provarijem? Ja znam par ljudi i svi su clanovi foruma na kome si najaktivniji,sta su sa time hteli da dokazu stvarno nemam ideju,ali isto tako ima i onih koji su prodali Provari,kupili gorepomenuti Z Max,ali se ipak vratili na Provari i nemoj cena da te opterecuje,ko zeli da uziva pre ce kupiti jedan pravi uredjaj nego 2 skoro isto dobra,ali ipak samo skoro

Kada smo kod poredjenja Darwin vs. Provari,misljenja sam da cu ja pre da promenim voltazu i bateriju na Provariju nego sto se Darwin napuni,ako uzmemo u obzir izgled,Darwinu na konektor moze da se okaci kesa sa jabukama kada pazarnim danom krenes sa pijace,ali to je nedovoljna prednost da bih ga ja posedovao

Sto se atomizera tice,tu smo imali dosta rasprava i ne bih da se dalje sire jer ti nemas svoje licno misljenje u vezi toga,cak mi nisi odgovorio na post pre neki dan,a pitanje je bilo vrlo jednostavno.