Svrbi te novcanik bez veze...Ako imas provari ne vidim zasto bi uzimao vw mod?

Prica da je vw "set it and forget it" ne stoji,jer covek opet mora da menja snagu ako koristi razlicite mizere...Npr. 10 w na genesisu nije isto sto i na fiberu,ili npr. Boge kartovi su na 9 w veoma ukusni,dok su kangeri prevruci i ne parljivi...Za klirove je vecinu bar,10 wati previse,tako da u principu nije sweet spot nikome jedna snaga,vec su razliciti za razlicite mizere...
Druga stvar,Vecina jeftinih kineskih modova koji imaju taj 33,3 hz chip tipa Vamo,Zmax ,Segaili daju trnsparentnu snagu samo kad koristis dve 18350 baterije...Sa jednom im performanse padaju lagano tokom baterijskog ciklusa...Ako koristis dve male baterije nastaju ,bar meni licno problemi kod koriscenja npr. genesisa jer bez obzira sto je frekvencija mala u rms modu,ipak pulsira struja koja ima napon od 8,4 kad su sveze baterije i ne daj boze da dobijes mali dry hit kad je npr,nov coil ili ostane malo tecnosti u tanku i dobije se malo zarenje nekog namotaja,tako jaka struja cesto ume da probije izolaciju na meshu i ili zabrlja setup ili cak pukne kantal...
Sto se konektora tice,moj bell ima ss konektor i na Vamo modu za sada ne pravi mnogo problema mada moram priznati da ga puno i ne odvijam sa njega tako da mislim da bi ipak bilo pametno uzeti nesto sa ss konektorom mada iskreno nisam siguran da ss verzije Vama,Zmaxa imaju i konektor u ss...Mozda gresim