Tecnosti > FlavourArt

Gde kupiti ORIGINALNI FA?

(1/9) > >>

Rokavec:
Došao je jedan tužan dan za sve ljubitelje ove Italijanske firme... Prema svemu sudeći fabrika FA je onemogućila naručivanje tečnosti direktno od njih :( Na više mesta sam naišao na informaciju da sve one koji su zaineresovani za njihove gotove tečnosti upućuju na ZLOGLASNU Umbrelu što stvarno nije ok jer je svima manje više poznato da original tečnosti iz italije nisu iste kao ove umbreline ...LOŠIJEG SU KVALITETA

tema je... KAKO ZAOBIĆI UMBRELINE POLUKOPIJE i doći do izvornog Italijanskog FA?

Ako budemo bili dovoljno jedinstveni i domišljati sigurno će mo naći način da pokažemo umbreli ovo :d030: :098: :098: :098:

Che:
Prijatelju da li ti je problem da sam miksas tecnosti?

Rokavec:
Pa u principu jeste...

Cimanje je jer ne popušim više od 50 ml mesečno...

LiberPrint:
Ja i nisam siguran da su te umbrelline tecnosti toliko lose, ni da nisu originalne, jer je tu pricu pokusavao da isforsira upravo jedan lokalni prodavac koji je alergican na sve koji nesto prodaju iz ove oblasti, pa njegove informacije treba prihvatiti sa rezervom. To bi trebao da proveri neko ko ima iskustva sa originalnim FA tecnostima i kome se moze verovati. Osim toga, ne mora da znaci da su originalne FA tecnosti bolje nego tecnosti iz domace radinosti sa FA aromama, samo treba biti oprezan prilikom kupovine a najbolje je sam naruciti komponente.

Rokavec:
Mnogi ISKUSNI vaperi su mi rekli da je domaći umbrelin FA bleda kopija originala...

Ljudi koji su upoređivali fa iz italije i umbrele kažu da je velika razlika...

Nije jedan nego dosta njih !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju