Tecnosti > Uopšteno o tečnostima

Sta su to "premium" tecnosti?

(1/1)

bobpp:
Naravno,ovo pitanje se vise vrti napolju jer kod nas,uz nasa primanja,svaka kupovna tecnost je "premium" ;D ali hajde,razgovora radi  - sta cini da neka tecnost (ili mozda i aroma,nemam pojma) zasluzuje da se nazove tako?

Cena i luksuzno pakovanje cine (ili bi bar trebalo,mada je cesto u praksi to jedina razlika) samo "okvir" koji prati sadrzaj.A sadrzaj je kakav?Sta tu treba da bude razlicito i bolje da bi opravdalo visestruko vecu cenu?

Morgana:
hmm .. po meni su npr. sve Halo tecnosti premium  jer su vrhunskog ukusa tako da mislim da je zapravo rec u ukusu same tecnosti...
samo pakovanje u sustini nije toliko bitno mada su im realno flajke lepe  ;D
LiberPrint:
Sto se Halo tecnosti tice, svaka cast. Sve ostale premium tecnoati/arome su muljavine majstora koji umeju dobro da ih prodaju. To u poslednje vreme, ili bar u ovom nasem svetu, znaci da dobro podmaze one pavijane sa socijalnih mreza (pre svega youtube) , i da oni onda baljezgaju hvalospeve na koje mi treba da se lozimo. Za mene je premium aroma svaka koju sa uzivanjem trosim, a ima ih i koje kosraju par dolara, a i onih koje kostaju par puta vise.

Nedeljko:
Piero Manzoni je još šezdesetih godina zapakovao 30 grama izmeta u 90 numerisanih konzervi, koje su u narednim decenijama imale odličnu prodju na tržištu umetnina.
Manzonijeva konzerva danas prosečno košta oko 30.000 dolara, a otprilike polovina njih je tokom proteklih decenija eksplodirala, što je doslovno i bila autorova želja.
""Soon after he created the cans he told a friend "I hope these cans explode in the vitrines of the collectors.""Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju