Evo mali update, pisacu detaljnije i za one koji imaju manje ili nemaju uopste iskustva sa genesis atomizerima.
Rupica za vazduh je davno prosirena, a red je dosao na novi u wick. Ovog puta "pravilan" u wick ili drugim recima, dijagonalno isecen mesh.
Za one koje zanima, a ne znaju zasto je to bitno-mesh se lakse savije. Na gornjoj slici mozete videti da je mesh "zakrivljen, polomljen, sta god da mu je". Na ovoj se vidi da je luk mnogo bolji.

Sto se tice pozicije rupa za mesh, udaljene su malo vise od centralnog stuba, i sto se tice u wicka, ne bi mi smetalo da su jos dalje.
Ovako, morao sam da ubacim parce fibera izmedju centralnog stuba i mesha kao izolator. Mesh se naslanja na stub i s vremena na vreme spusta omazu i vamo u tim slucajevima nece da radi (vamo ne radi na otporima <1.2 Ω).
Koristio sam mesh #400, 70x25, srolan oko spajalice 1mm.
Kantal 0.22, 4/3 namotaja, dobio sam otpor od 1.6Ω.
Teram ga na 10W i opet, nije mi dobro koliko TH bije.
Probao sam i na 15W ili 4.9V, moze da se pari, ali ne da se vuce duze od 3 sekunde-posle trece sekunde pocinje da zagoreva. Takodje, rastavljam se od pluca pri svakom udisaju.
Probao sam i na 6V tj. 22.5W jer vamo ima limit od 5 ampera, ne moze da se koristi. Gori kantal cim pristinem dugme.
Sad da li sam stvarno dobio 22.5W ili nisam, nije mi ni bitno, svakako ne moze da se koristi.
I za kraj, 10W samo na sekund:

P.S. Review malo kasni, ali bice ga.