Modovi > UopĆĄteno o modovima

klonovi ,,genesisa,,

(1/1)

mazda323:
   
       Imam u svom vlasnistvu mini did clone pa sam vas hteo upitati da li mogo reci pinkla kad se uporedi sa pravim genovima moze da se dovede u neki parljiv deo kolekcije ,ako me razumete shta hocu reci,recimo kad uzmem u ruke ,,vivu,, znam da ce mi naredna dva do 3 sata biti i arome i pare i svega onog  lepog shto donosi parenje sa sobom sa pristojnom aromom !?

Bet:
Ako sam te razumeo sta si napisao, zanima te da li moze na klonu da se pari 2-3 sata/ceo dan i da sve bude ok?
Iz mog iskustva moze, imam 2 mini did clone-a, koristim ih malo jace od 2 meseca i sve je ok.

NikolaP:
Moje iskustvo sa DUD-om: Jako zavisi od setapa. Ako je los, ako imas hotspotove i hotlegove, gore nesto u zivotu nisam probao.
Ako je setap dobar, radice za svaku paru.
Ja sad konacno imam odlican setap, i koristim DUD ceo dan. U torbici imam i jedan Boge u kartu sa drugom tecnoscu da malo presecem. A dok ga nisam smotao kako treba, potrosio sam 5m kantala i 10 kila zivaca  :dance:

mazda323:
set ap je ok samo malo recnosti dolazi na mesh, koristim joyetech tradicional ,da probam kao Prle da umesto srafa za dolivanje stavim blago smotan mesh,a rupicu za vazduh sam vec proshirio misleci da cu time neshto postici ...postigao sam samo vishak vazduha ,a manjak pare ako je sme ok on bi trebao i sa rupom kroz mesh i bez nje
     Da radi ko parrnjaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju