Posle duzeg vremena opet se druzim sa TPA aromama, ali ovog puta sam narucio sve duvanske jer sam definitivno skontao da mi vocke ne leze. Ovog puta necu da zurim i da menjam arome kao ludak, vec cu malo duze da se zadrzim na jednoj, bar na onima koje mogu da svarim.
Neke sam odmah odbacio kao neupotrebljive pa evo i njihovog kraceg opisa:
flue cured tobacco je jedna od najruznijih aroma koje sam ikad probao. To je aroma spaljenog drveta sa primesama zapaljene sibice. Potseca me na neke inawera arome kojima sam zaboravio imena, ali sam im ukus dobro zapamtio. Mozda bi dobro dosla u nekom malom procentu uz neku lepu aromu da joj doda taj ''piksla smek'', ali ja trenutno zelim sto pre da je zaboravim. Mozda nekom drugom prilikom.
M type kada sam prvi put probao, po pitanju doziranja sam se dezinformisao na pogresnom mestu, pa sam roknuo 3%. Joj ljudi, to je bilo strasno. Ubedili su me da sam preterao i da je to odlicna aroma, pronasao sam podatak da se dozira 0.5-1%, i stavio minimalnih 0.5. Nije bas bilo stravicno iskustvo kao prvi put, uspeo sam da potrosim 10ak kapi, ali ne verujem da cu je ikad vise probati. Ima neki slatko gorki ukus koji meni nikako ne lezi.
Za sad toliko o po mom ukusu ne bas tako lepim aromama, pa da predjem na vedrije teme

RY4 double sam i ranije probao, ali verovatno sam omasio procenat arome, pa mi se i nije nesto narocito svideo. Sad sam nagruvao celih 8% i dobio, iz trenutne perspektive, jednu od najlepsih miksanih tecnosti koju sam probao. Toliko mi se svideo da sam odmah zabrkao 100 ml, pa nek stoji

Cini mi se da je to ono sto RY4 treba da bude: blaga karamela, blaga vanila i duvan.
Probao sam jos neke, ne toliko dovoljno da bih se usudio da pisem o njima, ali su dovoljno dobre da imaju status ''probati ponovo''