Do sad sam u par navrata koristio arome kupljene na ovom sajtu, koristim ih jos uvek, ali nisam primetio da im nesto fali. Moguce da je to i zbog toga sto se radi o aromama koje sam prvi put probao kupljene kod njih, pa nisam imao sa cim da uporedim. Jedna aroma me je naterala da se zapitam da li je istina to sto se pise o njima na stranim forumima, a odnosi se na razredjivanje aroma. Zahvaljujuci Smokey-u, imao sam prilike da probam FW Ecto Cooler sa ecigexpress-a i odusevio se aromom. Zato sam kupio 4 bocice sa arom-team i jedva cekao da stignu, jer mi je ostala u secanju kao jedna od lepsih tecnosti koje sam probao. Medjutim, ovo sto mi je stiglo je samo bleda senka arome koju sam prethodno probao, rekao bih slabija i za preko 50%. Pomislio sam da je mozda slucajan propust, da nisu promuckali dobro prilikom presipanja posto arom team kupuje vece kolicine pa presipa u svoju ambalazu... U tom slucaju im se moze oprostiti jer se greske desavaju. Iskreno se nadam da je ovo izolovan slucaj i da nije praksa. Ako se to cesto desava, onda ih treba izbegavati. Posto nas ima dosta koji smo kupovali sa ovog sajta, bilo bi lepo da cujemo i iskustva ostalih, narocito onih koji su imali prilike da arome sa ovog sajta uporede sa aromama kupljenim kod drugih prodavaca.