Istina. FA baze su daleko najbolje na trzistu. I nisam zicer ali mislim da su jedine baze koje su spremne za parenje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
One su ispitane i imaju deklaraciju za korištenje sa e-cig.
Istina da nisu baš jeftine ali ako neko želi biti 100% siguran da nema štetnosti po zdravlju FA baze su dobar izbor.
Da napomenem:
Kada bi neko napravio prijavu da mu je njihova baza naškodila zatvorili bi firmu sve dok se nebi dokazalo suprotno.
U firmi FA sam bio na instrukcijama nekoliko dana kako se rade Mixevi i vidio sam da kontigenti baza i aroma prije neko se
stave u proizvodnju prolaze analize njihovog stručnog tima a šalje se i u državni laboratori i dok ne dobiju rezultate analize
To je ponekad bio razlog zbog čega se dugo čekalo na isporuku narudžbi.
Počeo sam sa njima raditi dok su bili na 70 kvadrata i 5 radnika kad je Max bio taj koji je mixao.
Danas je to firma koja je na cca 500 kvadrata sa strojevima za automatsko doziranje i punjenje bočica sa neznam točno koliko radnika
jer rade u dvije smjene. Sve u svemu jedna ozbiljna firma koja je svakim danom sve veća i usavršuje se.
Nekad kad bi došao kod njih bio bi siguran da ću naći Maxa a danas moram nazvati i najaviti da dolazim da bi ga našao