Posle 1.5 mesec iskljucivo dripanja, po prvi put mogu da kazem da sam u potpunosti zadovoljan. Ni jednog momenta losa aroma, ni jedan dry hit, uvek konstantne performanse a curenje i neprijatne zvuke sam u potpunosti zaboravio. Po prvi put mi je ovaj sport ono sto treba da bude: manje stetna zamena za cigarete, sa mogucnoscu igranja, ali samo onda kad ja to pozelim a ne kad mi to nametne neki bug koji mi poremeti zadovoljstvo. Sada sam jos vise zadovoljan svojim dragim ego baterijama, jer svaku uvek ispraznim do kraja, a ako mi u pojedinim momentima zafali gasa, najmanji je problem kapnuti par kapi jace tecnosti. Osim toga, otkrio sam neverovatne kombinacije koje su mi ranije bile nepojmljive i sada uvek kad nemam obaveza, svako punjenje je novo iskustvo, a ako promasim, pranje traje 1 minut. Ukapavanje tecnosti mi uopste ne pada tesko, cak mi je postalo zanimljiv ritual. Jedno punjenje mi traje par sati, a ako je fitilj dovoljno dugacak rezerva je prilicno velika, odnosno od momenta od kad osetim da je vreme za punjenje, mogu povuci jos 10-15 puta sto u potpunosti iskljucuje mogucnost zagorelog ukusa.
Mozda cu nekome delovati kao neko ko je otkrio toplu vodu, ali i ako od samih pocetaka cesto koristim razne dripalice, tek od kad ih koristim konstanrno i iskljucivo, skontao sam da je to jedino prava stvar.