Autor Tema: pitanjce  (Pročitano 5750 puta)

Van mreže mitar

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Ugled: +68/-0
  • Pol: Muškarac
  • Rodjen da peca a teraju ga da radi!
pitanjce
« poslato: Septembar 14, 2013, 22:01:06 »
  • Publish
  • Da li je neko od vas probao aromu dekang3&5,mislim kakvi su utisci.Naleteo sam na nju u Negotinu u jednoj apoteci,tamo su po 300 dinara ,ali nema neki izbor,pa sam kupio ovu za probu. :17:
    Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran!

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    Odg: pitanjce
    « Odgovor #1 poslato: Septembar 14, 2013, 22:16:19 »
  • Publish
  • Dekang 3&5 ili 555 je moja prva draga tecnost i dugo sam se davio u njoj. U to vreme nije bilo drugih originalnih tecnosti kod nas osim smoke juice kod umbrele, pa sam kupovao odvratne mikseve kod jednog lokalnog trovaca. Ni miksanje nije bilo na ovom sad nivou jer su se procedura i recepti cuvali u strogoj tajnosti kako bi se zastitio taj jedan majstor aktivan na jednom drugom forumu, a svi koji su pominjali samostalno miksanje su banovani i proterivani sa tog foruma. Taman sam bio u zestokoj dilemi da li da se vratim na duvan, kad mi je moj dragi drug sveta bond poslao bocicu dekanga 555. Time me je spasao od povratka na duvan i zbog toga sam mu zahvalan zauvek. Onda sam poceo samostalno da narucujem iz kine, i dugo vremena sam se drzao samo te tecnosti. Medjutim, kod dekanga kao i kod svih kineskih proizvodjaca kvalitet nije bas konstantan, pa sam ga skorije probao i nije mi se nesto narocito svideo. E sad, da li je tecnost drugacija, meni se promenio ukus, tada mi je bila dobra posle onog krsa ili nesto trece, nisam bas siguran jer je proslo godinu i vise dana.

Van mreže mitar

• Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 0
    • Ugled: +68/-0
    • Pol: Muškarac
    • Rodjen da peca a teraju ga da radi!
    Odg: pitanjce
    « Odgovor #2 poslato: Septembar 14, 2013, 23:07:09 »
  • Publish
  • Sad sam je ubacio u mini,ne mogu da je definisem,nije losa,dva dana parim sobranje...Kao neki kikiriki ili tako nesto u pozadini ali bar meni prijatna.... ;D Kad se zasitim ovih dekangovih,onda udarim onu mislim sumsko voce,ali kad zena nije tu da se grabi za klir... :021:
    Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran!