Pa bilo bi bolje da su bar nesto drugacije uradili... Cemu ona plastika unutra?Verovatno nisu hteli deblji zid zbog tezine,to razumem, ali zasto onda nije 22? Ispada da su uzeli istu elektroniku kao u svim ostalim kineskim cevkama od 20$ pa onda pravili na 23mm samo da bi bilo razlicito ( i da bi naplatili 2x vise).Tako su mogli i 24mm ili 25mm...30mm...Ok,izaberes ciljnu grupu ali 23mm je jos i najmanja,ima samo par popularnih atomizera te sirine pa ni to ne razumem.A kad se sastavi SBS onda sirina svejedno ne igra ulogu,ima okvir... Dobro,nekom nije bitno ali mnogi ce i zameriti.I tako...
edit:
Ne zelim ja da kazem da je to los uredjaj ili da ne vredi toliko nekome kome se bas dopada ili mu to odgovara ali mi se cini da su neke stvari uradili samo da bi bilo razlicito i da bi mogli vise da naplate zbog imena i te razlicitosti a ne kvaliteta,prakticnosti ili novih funkcija.I onda me to nervira
A verovatno me najvise nervira sto bih rado kupio jos jednu cevku od 22mm sa nekom drugacijom elektronikom od ove sto imam u 101 i taman kad se pojavi tako nesto (a retko se pojavljuje) i ja se zainteresujem ispadne...ovako
I onda mislim da bi me manje nerviralo kad bih mogao da razumem razlog - npr ta je elektronika da bi cena bila niska ili taj je precnik zato sto nova elektronika to zahteva... medjutim ne vidim nista od toga vec samo prepakovani 101 ili Titan,Soul... po 2x vecoj ceni (govorim za samu cevku,sa adapterom je jos i vise ali to je vec i nesto drugo) ...