Hvala,drustvo.
kako napisao,u fazi sam prelaska na vape,pa da podelim svoj test period.
pokupio u oktobru fino upalu pluca,naravno ja sam die hard,kakav bre doktor?!daj ti zeno meni limun,caj,supu,proce to.
pa nesto nece,sve sam u losijem stanju,zena nakon 2 dana me odslepa kod pulmologa.
naprave par rtg snimaka,i krece klasika:ODMAH ostaviti pusenje,i uput u bolnicu.
ja s...m na kvadrat,ajd jos pusenje nekako (par dana dok mi ne bude bolje,mislim se),ali bolnicu zaboravi!
doca ubedjuje,moram,em cigare 26 godina odrade svoje,em sam 5-6 godina gulio po drvarama,tovario na tone krec,cement,sve se ta prasina nakupila na pluca.
napravili smo deal,kaze ima inekcija koja bi MOZDA?! pomogla,ali:
to se daje gospodjama u klimaksnom periodu,na bazi hormona!
mozgam ja,bolje to nego bolnicki krevet,sta se moze desiti?otpade mi dj..a?snace se vec zena.
dobijem shot,kaze doca:
dodji ponovo za 48 sati,za drugu dozu,ako ne pomaze ipak bolnica.
odem kuci ama kako bih sad jednu pljugu,ne da vrag mira zapalim.ma odvratno,krece gusenje,kasalj,muka me hvata.od besa prespavam popodne i noc,nakon budjenja po obicaju krecem u kupatilo,usput kuhinja palim aparat za kafu.odem se umivati i kad se sagnem pod lavabo krene silni kasalj,ama shot tera sve nevidjeno sa pluca.trajalo nekih 10 minuta,i osecam se malo bolje,disem ok,ne gusim se,velim ovo pomaze.
e sad kafa gotova,ali brate bez cigare?!
setim se,zena mi po kuci uvek ima par komada tih jednokratnih barova!
anti pusac,ali ima neke pic-pic nej...ne drugarice koje kad se skupe kod nas,dudlaju ova g...a.
nadjoh,povucem,cudno bre.kao pegla na paru izem ga.
barem dimi,prodje uz kafu.
ovako sam poceo,naravno nakon druge inekcije,sam se oporavio,ni stvar nije otpala,zena happy,i otisao kupiti neki starter vape.
uzeo innokin coolfire z80 sa zenith II tankom.i 2 baterije,pa punjac,i par aroma.
mozak malo bagovao za ovih 100e koliko sam mogao pljuge,ali dao sansu.
od tada sam doktorirao da sam mesam tecnosti,smanjujem nikotin,i skontao postao neki zavisnik!kupujem uvek neki novi mod.u pocetku bese da imam za par ukusa svaki,ali nikako da stanem!
vozni park trenutno:
innokin coolfire z80 sa zenith II
pico 2 sa innokin zlide
smok priv 8 sa tfv8 baby beast
[smok alien 220w sa tfv12 steamax
istick 50w sa innokin goZ+
aspire plato (out of order,nemam grejac)
i 2 kom. joyetech ego cisto za pri ruci
narode,jesam ja normalan???!!!