Autor Tema: Sta ste koristili od joyetech tecnosti?  (Pročitano 43795 puta)

Van mreže dejdza

• Full Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Ugled: +13/-1
Sta ste koristili od joyetech tecnosti?
« poslato: Novembar 25, 2012, 22:06:14 »
  • Publish

• U ovoj temi mozemo iznositi utiske i opise  joyetech tecnosti koje smo koristili ,,,

za mene su joyetech tecnosti jedne od najboljih koje sam koristio ,,

prvo cu dati komentar o 2 tecnosti koje su me razocarale ...

joyetech kapucino ,, zlo ,, najtoplija preporuka za izbegavanje ,,,
    joyetech virginia , totalno razocarenje za mene , prosledio je bratu a on se odusevio ,,, pa sad ti budi pametan ,,,   ;D
    « Poslednja izmena: Novembar 25, 2012, 23:17:15 Betrayer »
    * pretpostavka je majka svih zajeba *

Van mreže dudasd

• Newbie
    • *
    • Thank You
    • Ugled: +4/-0
    • Pol: Žena
    Odg: Sta ste koristili od joyetech tecnosti?
    « Odgovor #1 poslato: Novembar 29, 2012, 20:29:53 »
  • Publish

• Ja sam veliki fan nekih Joyetechovih tečnosti, ne svih, i ovo bi bila moja lista:

Camel - čista desetka! Čist ukus, suvoća, primesa mirisa filtera i duvanska sladunjavost, nije šećerna kao kod mnogih tečnosti. (Čujem da se promenio, nisam probala tu varijantu, pričam o staroj.)
    Virginia - recimo devetka. Gotovo jednako čist ukus kao camel.
    Crveni mab - šestica-sedmica, pomalo ima ukus nečeg dimljenog i kao da se provlači jedna orašasta nota.
    Tobacco - trojka, previše orašast i potpuno se gubi ukus duvana. Parljiv samo za nuždu.
    Fmab - apsolutna nula, veštački, otužan i sladak ukus.

Virginija nekom majka, nekom maćeha.  ;D

XPower 900, Joyetech eGo-c Upgrade, 2,4 CC
    od aprila 2012. vaper uz poneku pravu

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #2 poslato: Novembar 29, 2012, 20:57:57 »
  • Publish
  • I ja sam ljubitelj joyetech tecnosti, mada mi se cini da se prilicno oseca razlika u odnosu na iste tecnosti dok su se proizvodile u dekang fabrici. Camel koji mi je nekad bio apsolutni favorit, vise to nije. Mada ga nisam dugo koristio pa je i moj ukus mozda malo evoluirao, meni se cini da to vise nije to. Moji trenutni favoriti su RY4, cigar, tobacco i mab, mada mi se cini da i kod njih primecujem razliku. Ovo se naravno odnosi na PG/VG, cist VG od joyetecha mi je prilicno neupotrebljiv. F.Mab mi je nekad bio omiljena tecnost, sve dok mi jedan prijatelj nije rekao da ga ukus potseca na izvetrelo pivo. Od tada sam i ja poceo da tripujem da osecam ukus izvetrelog piva i prestala je da mi se svidja. U medjuvremenu je lik koji me je istripovao za pivo postao obozavalac F.Mab-a, pa sam mu poklonio svoje zalihe. Virginia mi se na prvu svidela, ali mi je imala nekako prenaglasen lesnikasto bademast ukus. Tog dana kada sam je prvi put probao sam se igrom slucaja prejeo sladoleda od lesnika ili badema, pa mi je bilo muka i od tecnosti i od tad se vise nisam usudio da je probam. Kako su cudni ti ukusi! ;D

Van mreže dejdza

• Full Member
    • Thank You
    • Ugled: +13/-1
    « Odgovor #3 poslato: Novembar 29, 2012, 22:36:32 »
  • Publish
  • za mene
    br 1 je mab
    br2 cigar
    br 3 tobaco

camel mi je bio ok ali mnogo jak miris bozica , sve sljive smokve orasi ,,,
    * pretpostavka je majka svih zajeba *

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #4 poslato: Decembar 08, 2012, 12:57:06 »
  • Publish
  • Definitivno sam siguran da joyetech vise nije kao sto je bio. Nekad su mi joyetech tecnosti bile No.1, sad su mi prilicno neupotrebljive. Osim toga, zastitna folija koja dolazai preko bocice, vise nema nikakvu funkciju jer spada sama od sebe. Toliko je labavo postavljena da je svako moze skinuti, sto prodavcima ostavlja prostor za eventualne mahinacije. Sto se ukusa tice, voleo bih da cujem misljenje drugih korisnika, koji su koristili joyetech tecnosti nekad i sad? Zanima me da li sam ja istripovao, ili su joyetech tecnosti stvarno bile mnogo bolje dok su se proizvodile u dekang fabrici?

Van mreže vlaves2000

• Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1434
    • -Receive: 2368
    • Ugled: +3619/-0
    • Pol: Muškarac
    « Odgovor #5 poslato: Decembar 08, 2012, 14:49:06 »
  • Publish
  • zato se sada dekang popravio koliko mogu da primetim

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #6 poslato: Decembar 08, 2012, 15:17:46 »
  • Publish
  • Da li se popravio ili ne, ne znam, ali trenutno gotovo samo njega i koristim, mada je cinjenica da dekang izbacuje dosta novih i jako dobrih ukusa. Mislim da su se u joyetechu malo zaleteli sa pokretanjem sopstvene proizvodnje i precenili svoje mogucnosti.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #7 poslato: Februar 26, 2013, 14:05:56 »
  • Publish
  • Danas mi je stigao joyetech grozdje, narucio sam za zenu ali po svoj prilici da cemo da se posvadjamo. I ako nisam neki preterani ljubitelj vocnjih aroma, ova mi je fantasticna. Arome grozdja ima taman da ne bude prenaglasena, i da nisam znao o cemu se radi rekao bih: ovo je nesto mnogo lepo ali ne znam sta. ;D  Definitivno tecnost po mom ukusu za ceo dan...vise dana :dance:  Nekako je vise duvanska nego vocna, bar duvanska po merilima tecnosti za e-cigarete, jer koliko mi se cini, mi sve ono cemu ne mozemo da odredimo aromu proglasimo duvanskom ;D .

Van mreže MilosNS

• Hero Member
    • Thank You
    • -Receive: 3
    • Ugled: +1022/-0
    « Odgovor #8 poslato: Februar 26, 2013, 15:12:44 »
  • Publish
  • Baš tako, možda se u bočici ponekad  i oseti aroma duvana ali kad zapariš daleko je to od dima, no navikneš se i teraš dalje. Znači treba probati i to duvansko groždje ;D

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #9 poslato: Februar 26, 2013, 16:23:52 »
  • Publish
  • Meni je zbog ovog grozdja brak u opasnosti ;D  Blago tebi Milose sto tvoja zena ne koristi ove droge ;D

Van mreže MilosNS

• Hero Member
    • Thank You
    • Ugled: +1022/-0
    « Odgovor #10 poslato: Februar 26, 2013, 16:47:57 »
  • Publish
  • Ček kad bi ova moja probala to grožđe možda bi bio u istoj situaciji ;D

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • Ugled: +987/-0
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #11 poslato: Februar 26, 2013, 20:28:20 »
  • Publish
  • Ja sam srecan covek moja draga ne pari  :dance:

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #12 poslato: Februar 26, 2013, 20:40:23 »
  • Publish
  • Danas pevam pesmu: duvam duvam grozdje dok bokica ne dodje, kad bokica dodje izduvace grozdje ;D

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • Ugled: +987/-0
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #13 poslato: Februar 26, 2013, 20:48:08 »
  • Publish
  • Ne mogu da poimam aromu grozdja u ovom obliku :o to bi se jednostavno moralo probati ne znam kako drugacije objasniti :sleep:

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #14 poslato: April 03, 2013, 23:52:50 »
  • Publish
  • Danas sam se odusevio onim od cega nisam ocekivao. Joyetech tecnosti od kad se ne prave u dekang fabrici se drasticno razlikuju, srecom pa je promena tamo gde je ima, u glavnom na bolje. Camel mi se vise definitivno ne svidja i tu nema dalje. Probao nekoliko puta i ne ide pa ne ide. Nekako mi nema vise tu pozadinu suve sljive i cini mi se bezlicna. RY4 je zadrzao dosta slican ukus kao ranije, ali je drasticno potamneo i dosta vise prlja atomizer, pa i to mogu nazvati promenom na gore. F.mab i oriental koje su i ranije bile dosta slicne, sada su gotovo potpuno identicne i cini mi se losije mada i se odavno ne svidjaju narocito. Cigar, tobacco i mab su mi fantazija. Vec neko vreme vrtim po bocicu jednu za drugom i do danas sam uglavnom njih koristio. Kazem do danas, jer sam danas skupio hrabrosti i probao virginiu i raspametio se koliko je dobra. Tecnost nema apsolutno nikakve slicnosti sa onom od ranije. Samo mi nije jasno zasto joj i ime nisu promenili, jer verovatno da ima korisnika koji nisu voleli staru virginiu pa se ne usudjuju da probaju. Ni malo nema one lesnikasto orasaste pozadine koja je meni smetala. Oseca se aroma suve smokve, veoma naglasena pa nekome moze biti prejaka, meni licno je fantasticna. Najvise me potseca na ecig hellas red sanco, odnosno jedino sa njom mogu da je uporedim, cak sam siguran da je u odredjenoj meri koriscena ista aroma u kombinaciji sa jos nekim. Toliko mi se svidja ova tecnost da ne znam da li bi je pre jeo, pijo ili mazao na hleb ;D  Ako bih trebao u dve reci da je opisem, onda bi to bilo: duvanska smokva. Mozda bi bilo tacnije suva smokva, pa bih je iskreno preporucio korisnicima koji vole takve arome.