Gosti mogu da vide samo deo sadržaja. Registrujte se da bi ste imali pristup celom forumu i mogucnost učestvovanja u diskusijama.
E ovako...Posle popušenih 5 ML desert shipa i oko 4ML capucina sledi ocena tečnosti !Da krenem od prve stvari koju sam primetio...Tečnosti Siniše su malo ređe od nazovi originala koje Umbrella prodaje...To je dobra stvar jer ređa tečnost bolje natapa fiber tako da dima ima malo više i nije mi se desilo da imam zagoreli ukus što je verujem posledica malo ređe tečnosti...Druga stvar koju sam primetio je boja...Razlike u boji tečnosti su značajne... napominjem poredio sam ih sa nazovi original Umbrella tečnostima...Boja desert shipa kod umbrele je tamnija , skoro crvenkasta dok je kod Sinišinog mixa svetlija ( kada se sipa u CC klir 2.4 žuta)Boja capucina je takođe svetlija nego kod umbrele... kada se sipa u cc skoro prozirna...Ocene arome, ukusa :Capucino je sjajan! Vrlo sličan umbrelinom proizvodu ali po mojoj proceni 10-ak % bolji... aroma je dobrog intenziteta i sveukupni utisak parenja ove tečnosti je poprilično dobar ...OCENA Čista desetka!Desert ship je malo različit nego onaj kod umbrele... imam utisak da se malo više oseti nota duvana a malo manje ono nešto "drugo" što ima desert ship...Ne kažem da je loša sinišina DS tečnost ali će mi trebati vremena da se naviknem na nju jer kao što sam rekao razlika je osetna u poređenju sa umbrella tečnostima a ja sam se na njihov DS baš navikao... ( do sada popušenih oko 150 ML umbrella desert shipa)Još jedno moje zapažanje...Desert ship od umbrele i desert ship od jednog mog zemunca su skoro iste dok je Sinišina osetno drugačija ( NE LOŠIJA NEGO DRUGAČIJA) da pojasnim... to je ta aroma... to jeste DS ali se nakako razlikuje...Eto to je to...Moja ocena