Izvinjavam se sto pokrecem novu temu, ali pretpostavljam da ovo zanima vecinu Vasih potencijalnih kupaca, a mozda niste razmisljali u tom smeru...
Moje licno misljenje je da je cena od 720 dinara, za aromu koja se dozira 2-4% sasvim ok. Bar kad je nase trziste u pitanju gde su sve cene tu negde. Ipak, previse mi je da platim 7500 dinara za 10 aroma od kojih mozda ni jednu necu koristiti. Sa cigarama je bila druga prica, i verujem da je kod svakog od nas i najgora krdza nasla svoj trenutak. Sa aromama... Kad mi se ne svidja mogu samo da je gledam, a neku ni to. Ok, pokloni se to nekome, proda po povoljnijij ceni, pa se covek ili lepo oseca ili ne pukne mnogo, neke i dobro skidaju kamenac sa wc solje... Ali verujem da je mnogima dosta tog cimanja i da bi prodavcu koji se odluci na taj korak mnogi bili zahvalni. Znam da je cimanje i prodavcu, nabavka malih bocica, presipanje... Ali verujem da bi se na kraju trud isplatio. Tu ne mora da bude neka narocita bocica, a moze i u nekoj domacoj (amplast, uniplast...) od 5 ili 10ml, pa po 1ml na dnu. Domace bocice su 5-10 dinara, pa to ne bi drasticno uticalo na cenu koji bi svakako pokrio kupac, a verujem da bi prodavca izdiglo iznad konkurencije. Eto ja na primer, mesecima nisam probao ni jednu novu aromu, a voleo bih. Ipak, ono sto sam nekad trosio na arome koje mi se uglavnom ne svide, sad potrosim na unapredjenje nekih drugih hobija pa se nesto i vidi, dok arome uglavnom budu prosledjene dalje ili bacene. Da postoji u ponudi, verovatno bih rado izdvojio 1500 dinara za 10 semplova od po 1ml. Naravno, prodavac se sa tim ne bi usrecio, ali bih ja ono sto mi se svidi nastavio da kupujem, pa zatim tu su preporuke, recenzije...
Dakle, moje konkretno pitanje je: da li VapeBar planira prodaju nekih uzoraka aroma? Ako da, ja se odmah javljam za uzorke svih duvanskih