Autor Tema: SS vs klonovi  (Pročitano 18282 puta)

Van mreže Para

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 5
  • -Receive: 31
  • Ugled: +1267/-0
Odg: SS vs klonovi
« Odgovor #15 poslato: Decembar 23, 2012, 15:03:01 »
  • Publish
  • @ para jedino aty mora da bude SS a sve ostalo moze i od papira ...
    Zašto mora da bude SS? Šta fali galvaniziranim i industrijskim atijima?
    Ja sam trenutno u kontaktu sa mnogo stranaca i naših ljudi koji žive vani. Sve im je skupo i 10 Evra im je veliko koliko i nama. Ako je vani 100 Evra tako malo, zašto onda svi ne pare SS modove i slično. Ko kupuje one jeftine atomizere? Trenutno po nekim procenama ima preko 4 miliona vapera na svetu. Svi on line shopovi su prepuni industrijskih atija. To kupuju i oni koji ne žive u Srbiji. Ne bih se nikako mogao složiti sa tobom.
    Volio bih čuti neki argument za tvoju tvrdnju "jedino aty mora da bude SS " i ko kupuje one milione industrijskih atija.

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 3
    • Ugled: +987/-0
    • Pol: Muškarac
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #16 poslato: Decembar 23, 2012, 15:26:30 »
  • Publish
  • Ako ako valja se to i luftirati :D

Van mreže fusion

• Hero Member
    • Thank You
    • Ugled: +438/-0
    « Odgovor #17 poslato: Decembar 23, 2012, 16:10:48 »
  • Publish
  • @betrayer bash steta sto ti je zapao takav komad sve ove druge sto sam video nisu bili u tom fazonu

@para da se ispravim- treba da bude- ukoliko vodimo racuna o sebi a nisam ni rekao da ne valjaju hromirani nego im je vek trajanja dok traje legura a onda cao dovidjenja u korpicu za otpatke (dali ce mo to stvarno uraditi? Ti ja i josh poneko verovatno ali vecina verovatno nece)
    Jeftine atomizere kupuju ljudi koji ne mogu sebi da priuste ili oni koji ne znaju   
    Jeftine kineske patike od 500 din cesh kupiti i nositi oko mesec dana i baciti a dali cesh kupiti puma ili adidas za 100 eu a oko istih ima mnogo manje posla nego oko jednoig atija koji je jako bitan za nashe zdravlje  :angel3:

Van mreže fusion

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #18 poslato: Decembar 23, 2012, 16:16:34 »
  • Publish
  • Ah da argument ... kupicesh jedan pravi mod i njega cesh uglavnom pariti 80ak% vremena a malo cesh da se poigrash sa tim hromiranim pa malo promene nije na odmet ili kao backup

Van mreže Para

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #19 poslato: Decembar 23, 2012, 16:29:19 »
  • Publish
  • Ok, nismo se izgleda razumeli.
    Ja moram priznati da ima i industrijskih jako dobrih. Dobro, nisu dugovečni ali i cena im je niska. Sada se javlja drugi problem. Kada treba dati recimo 100 Evra, šta kupiti? Mnogi mod-atiji baš i nisu tako dobri osim kvaliteta materijala i izrade. Uverio si se u to. Ja sam kroz ruke proturio svašta i ima tu promašaja prilično.
    Kada promašim kod indrustrijskog pa i nije neka vrednost, ali kad bacim 100 Evra nije mi svejedno. Evo na primer mnogima se Pen ne sviđa, curka i to ih nervira. Ody, odličan ali stvarno ono motanje žica ubija. Genovi, znaju biti jako mušičavi. A po meni su toliko skupi da bi morali raditi bez greške? Zadnji skupi koji sam kupio  je kayfun, po meni je preskup. Vidio si fotku, šta tu može da košta 119 Evra?
    Recimo SS AGA-W košta šest puta manje.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11408
    • Ugled: +23160/-0
    « Odgovor #20 poslato: Decembar 23, 2012, 17:20:58 »
  • Publish
  • fabricke atomizere kupuju korisnici koji ne zele da posvete zivot koriscenu elektronske cigarete, odnosno oni kojima je potrebno prakticno resenje koje ce moci da koriste bez hirurskih zahvata, namotavanja, premotavanja... Osim toga, fabricki atomizeri, pored toga sto su komforniji za koriscenje, najcesce jedino oni elegantno mogu i da izgledaju, odnosno da budu dovoljno malih dimenzija da se sa njima moze pojaviti u javnosti. U ovom slucaju materijali od kojih su izradjeni su manje bitni, jer ih niko ne kupuje za dozivotno koriscenje, vec najcesce dok se ne pojavi neki novi model ili dok se jednostavno ne pokvare ili dovoljno spolja ostete da ne izgledaju vise tako lepo. Osim toga, brinemo o nekim mikro kolicinama oksida raznih metala, a ne brinemo o kolicinama tecnosti koje u sebe unesemo raznim genesisima i ostalim rebuildable atomizerima, koji su po pravilu 2-3 puta veci potrosaci od fabrickih resenja, narocito ako se koriste u kombinaciji sa VV i VW modovima ili mehanickim sa po dve baterije. Ovde nema mesta poredjenju sa jeftinim kineskim patikama, jer sa kineskim patikama se dobije gljivicno oboljenje nogu, a sa jeftinim fabrickim atomizerima je koriscenje jednostavnije i pre svega zdravije. istina, performanse koje mogu pruziti rebuildable atomizeri sa dobro napravljenim setapom se ne mogu porediti sa fabrickim resenjima, ali s obzirom da se radi o nedovoljno ispitanim hemikalijama, pitanje je koliko su te performanse opravdane ako se uzmu u obzir potencijalni rizici.

Kao sto je para rekao, ni atomizeri koji kostaju 100-200 evra nisu savrseni, a vec postoje sasvim solidna i kvalitetna resenja po nekoliko puta manjim cenama. Kad su ovakve sprave u pitanju uvek sam radije za jeftiniji klon, pre svega zato sto ga u svakom slucaju necu koristiti toliko intenzivno da bih tako brzo uspeo da mu ogulim zastitni sloj hroma. Licno takve sprave dozivljavam kao nesto za povremeno koriscenje, nikako za svakodnevnu i celodnevnu upotrebu.

edit: sto se baterijskih modova tice, tu mi je primena kvalitetnijih i skupljih materijala mnogo vise opravdana, jer ipak je to nesto sto se nosi stalno u rukama, a opet ko zna koliko ce jedan baterijski mod promeniti atomizera. kod njih je sistuacija jasna. Kome treba promena napona, uzece mod koji to moze. Kome treba nesto kvalitetno i dugovecno, uzece neki kvalitetan mehanicki. Kod njih nema curenja, zapuzavanja dovoda tecnosti i vazduha, loseg setapa... imaju samo jednu ulogu, da napajaju sve ono sto se navrne na njih.

Van mreže fusion

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #21 poslato: Decembar 23, 2012, 18:26:27 »
  • Publish
  • @ Para skroz se slazem sa tobom a sto se kaifuna tice 119 -radna snaga to je to (koliko znam pravi se u nemackoj iako je istocni mod)

Van mreže Para

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #22 poslato: Decembar 23, 2012, 18:59:53 »
  • Publish
  • Tema je zanimljiva, toliko toga ima za i protiv, da se može baš naširoko i nadugačko.
    Ja bih recimo volio kada bi neki moder napravio SS Vivi Novu. To bi bio hit.

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • Ugled: +987/-0
    • Pol: Muškarac
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #23 poslato: Decembar 23, 2012, 20:16:21 »
  • Publish
  • Meni je parenje takodje preraslo u neku vrsku hobija.Volim svasta da imam i da probam.Najvece razocarenje je kad das mnogo love za nesto sto nije izradjeno kako treba. :banghead:
    Licno vise preferiram SS varijente i bas mi je drago sto :evilmad: sada ima dostupnijih i mnogo jeftinijih attyja  :thumbsup: