Autor Tema: Dekang Four - season  (Pročitano 12513 puta)

Van mreže vlaves2000

• Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1437
  • -Receive: 2375
  • Ugled: +3626/-0
  • Pol: Muškarac
Dekang Four - season
« poslato: Decembar 05, 2012, 11:17:30 »
  • Publish
  • Premium serija od Dekanga Four - season

Četiri sezone je naziv za novu liniju tecnosti koju je Dekang predstavio svojim kupcima, radi se o tecnostima koja predstavljaju cetiri godisnja doba prolece, leto, jesen i zima, ove tecnosti napravljene su po originalnom receptu posebno se istice klasa i kvalitet
    Proljeće, leto, jesen, zima. ovo su pazljivo birani sastojci tecnosti, oni su prirodna kombinacija ORIJENTALA, INDIJSKE, BUGARSKE, GRCKE i druge sorte, ima i Virdzinije i Bureli sorte koje ujedno daju bogat i prefinjen miris. sve se radi sa najsavremenijom tehnologijom kako bi se sacuvao miris u ukus. tecnosti su upakovane u elegantnom i moderno dizajniranoj ambalazi. Dekang je zaista uspeo da stvori novi premijum proizvod PVF (Premium Vapor Flavor)

JESEN

Ukus (PVF) Jesen - bogat ukus s prevladavajućim notama crnog duvana, počinje tiho i dobija više svetlosti kroz proces parenja, postupno postaje zasićena sa voćem i začinskim tonovima, a suptilni nagovještaj nutty ukusa. Osjećaj svetla, pršti od boja života u jesen sa dozom mediteranske egzotike. Doživite talijansku strast  u ovoj tecnosti. Uz to, otkrite  poseban i skladan ukus. AUTUMN

ZIMA

Ukus (PVF) Zima - jedinstven ukus,  kombinacija, aroma koja počinje sa svijetlim bojama koja postepeno postaje opuštenija. Nakon četvrtog, petog udaha, ukus je obogaćen sa toplim notama kafe i čokolade, i konačno, miris kedra. Zasićena para ima gorko-slatki miris tamne čokolade, što može biti cenjen od strane svih koji su oko vas.
    preporucujemo ovu tencost za pušenje nakon obroka - njegova lakoća i neobično osetljiva aroma je idealna zamena za  kao desert ili  espresso. WINTER

LETO

Ukus(PVF) Leto -  ovo je majstorski odabrana duvanska aroma koji stvara skladan ukus koji je isprepleten sa notama orijentalnih začina. Oni su posebno stvoreni za znalce sadašnjosti, koji znaju ceniti pravu snagu i puni miris duvanskih ukusa. SUMMER

PROLECE

Ukus (PVF) Proleće - originalni, neuporedivo baršunast ukus nezaboravan, sa  sofisticiranim mirisom. Fantastican osjećaj, snovi o dalekim i čarobnim putovanjima . Pažljivo očuvana prirodna aroma jakog duvana daje pravim poznavateljima privremenu priliku da prestanu razmišljati o poslu i urone sebe u  snove zadivljujućih odredišta, dok uživate u svetlu sjajnog ukusa. nakon ovog ukusa nikada ga necete mesati sa nekim drugim zbog njegove jedinstvenosti. SPRING

Van mreže MilosNS

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 3
    • Ugled: +1022/-0
    Odg: Dekang Four - season
    « Odgovor #1 poslato: Decembar 05, 2012, 11:24:26 »
  • Publish
  • I sad opet čekanje, prvo da stigne gold serija, pa onda ova... e jbg.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11408
    • Ugled: +23160/-0
    « Odgovor #2 poslato: Decembar 05, 2012, 11:48:30 »
  • Publish
  • Nema duzeg cekanja. Kad stigne gold, stizu i karelia i sobranie, a stizu i godisnja doba.

Van mreže dejdza

• Full Member
    • Thank You
    • -Receive: 0
    • Ugled: +13/-1
    « Odgovor #3 poslato: Decembar 05, 2012, 13:04:31 »
  • Publish
  • Ako stigne sve zajedno , ko ce to sve isprobati ,,, Odnosno sta prvo probati ,,, Bice to slatke muke ,,,, Za ljubitelje Dekang a,,,, ;D
    * pretpostavka je majka svih zajeba *

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • Ugled: +987/-0
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #4 poslato: Decembar 05, 2012, 15:37:18 »
  • Publish
  • Bice ovo nesto interesantno pogotovo posle sobranie :thumbsup:

Van mreže mazda323

• Full Member
    • Thank You
    • Ugled: +12/-24
    « Odgovor #5 poslato: Decembar 09, 2012, 22:18:08 »
  • Publish
  •           Iskreno kad sam pljugo pljugo sam uvek iste cigare nekad i po 3 /5 godina, pod 1. sar.drina 2 godine,2. marlboro iz vishe navrata 5 godina, da HB dobre dve godine, a sad kako sam poceo da  parim i ako imam 2/3 gotove tecnosti odjednom retko se desi ako bash nije neka posebna aroma da ja nju celu isparim bez miksanja ! Uvek mi se desi , ovoj cu da dodam cetvrtinu ove ,a neke vec secem na pola ima li neka aroma koju ne bi morao da menjam ,mozda greshim pa josh uvek trazim ukus analognih ,ali mene do sada ni jedna aroma nije u potpunosti zadovoljila ! Inace nisam izbirljiva osoba  al ako bi mi neko preporucio jednu dobru najblizu Jojtekovoj Virdzini bio bih mu zahvalan za ceo zivot!!!

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #6 poslato: Decembar 09, 2012, 22:30:54 »
  • Publish
  • mozda greshim pa josh uvek trazim ukus analognih

Pa otprilike da si sam dao odgovor. Mada ima i toga da su sve arome bazirane na ukusima koji su smuckani tako da oponasaju ukus duvana, ali ni jedna ne uspeva u potpunosti. Pre svega zbog toga sto u duvanu ima svega otrovnog cega u tecnostima nema, pa samim tim ni ukus ne moze da bude identican. Takodje je problem i to sto je ponuda ukusa toliko raznolika i medjusobno se drasticno razlikuju, sto kod cigara nije slucaj, a covek ko covek uvek trazi nesto vise. Ja sam imao prilike da isprobam veliki deo te indrustrije tecnosti, pa i ako sam svestan da cu se vratiti na dekang, uvek kad se ukaze prilika da probam nesto novo, ja je iskoristim.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #7 poslato: Septembar 14, 2013, 22:24:30 »
  • Publish
  • Od ove premium serije sam probao samo prolece jer je 6mg/ml a nemam vise snage da se davim u velikim kolicinama nikotina. Probao sam, a bolje da nisam ;D  Pravo prolece :dance:  Kao da je su iz svog prolecnog cveca izvadjena etericna ulja i sipana u ovu tecnost. Miris je stvarno fantastican i da je neki sok, kolac, zvake, bombone... verovatno bih se davio u njima, ali za ovakav nacin konzumiranja mi nikako nije prijala.

Mislim da je ovo totalno glupav potez dekanga da su 4 tecnosti razlicitih ukusa ujedno i razlicitog procenta nikotina. Ako nekome odgovara uku jeseni a treba mu 6mg/ml, on do toga nema sanse da dodje. Takodje, pakovanja sa 4 razlicita ukusa su totalno uvrnuto resenje. Ako se nekome svidja leto, primoran je da kupi celu godinu ;D

Van mreže mitar

• Sr. Member
    • Thank You
    • Ugled: +68/-0
    • Rodjen da peca a teraju ga da radi!
    « Odgovor #8 poslato: Septembar 14, 2013, 23:02:53 »
  • Publish
  • Ja kupio samo jesen,aroma ubija,toliko je jaka da sam pozvao prodavca da mi slucajno nije bazu prodao!Evod je upio miris,tako da se i posle 5-6 pranja pomalo oseca miris!Aroma je lepa ali mnogo jaka!Odvojicu jedan evod samo za nju. ;D
    Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran!

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #9 poslato: Septembar 14, 2013, 23:35:07 »
  • Publish
  • i prolece je nenormalno jaka aroma, cak i za mene koji volim jake arome. Kakva je jesen? Duvanska ili neki jesenji plodovi?

Van mreže mitar

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #10 poslato: Septembar 15, 2013, 00:59:53 »
  • Publish
  • Ma ne podseca na duvan,neko kao voce,zacini...Pojma nemam sta da ti kazem,prija ujedno a i veoma jaka aroma,cudna mesavina,jos su trebali da ubace neku smesnu supstancu i bila bi ojhaaa! ;D

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • Ugled: +987/-0
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #11 poslato: Septembar 15, 2013, 01:04:38 »
  • Publish
  • Ja to jos nisam probao,gde se moze nabaviti?

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #12 poslato: Septembar 15, 2013, 01:06:18 »
  • Publish
  • znas ti...znas ;D

Van mreže mitar

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #13 poslato: Septembar 15, 2013, 01:12:04 »
  • Publish
  • Mislis na jesen,ja sam kupio tu posto je samo ona ostala u prodavnici! :533: