Autor Tema: Hvala e-ciginfo  (Pročitano 11430 puta)

Van mreže Zoka

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Ugled: +26/-0
  • Pol: Žena
Hvala e-ciginfo
« poslato: Januar 23, 2014, 18:49:40 »
E 'vako :) ...

Kao prvo zelim da otvorim temu iz prostog razloga sto ne znam gde bi se zahvalila svima vama na ovako lepom, poucnom i dobro organizovanom forumu.
Zasto ovo radim?
Radim ovo zato sto vama nije tesko, kao nekima na nekim drugim forumima da 100 puta ponovite jednu te istu stvar ljudima koji vas nesto pitaju, a da ste o tome vec pisali milion puta.
Radim ovo zato sto ste meni licno odgovarali na pitanja za koje sam posle izvesnog vremena vec nasla odgovore na ovom forumu ali u tom trenutku nisam eto imala kada da listam isti do detalja. I pored toga bili ste ljubazni i uputili me na greske i sta mi je ciniti.
Zaista od sveg srca zelim da vam se zahvalim i nadam se da cete ostati isti :)
HVALA E-CIGINFO :)

Van mreže Prle

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 13
  • Ugled: +1981/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Hvala e-ciginfo
« Odgovor #1 poslato: Januar 23, 2014, 18:56:24 »
Hvala puno na lepim rečima i mišljenju.

Prilikom osnivanja ovog foruma ideja vodilja je bila da ovo bude ne samo forum za druženje ljudi koji uživaju u elektronskim cigaretama i razmenu njihovih iskustava po pitanju tečnosti, baterija, atomizera, baterijskih i atomizer modova, već i da forum bude edukativno-informativnog karaktera.

Po tvojim rečima vidim da smo u toj zamisli i uspeli i trudićemo se i da ostanemo na istom kursu uz stalno obogaćivanje sadržaja foruma.

Van mreže Milanez

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1300
  • -Receive: 686
  • Ugled: +686/-0
« Odgovor #2 poslato: Jul 30, 2021, 20:50:55 »
najbolji forum
nikad ban/kazna / opomena od nekih tipova koji nikad nisu sutnuli loptu u zivotu

Van mreže Milanez

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1300
  • -Receive: 686
  • Ugled: +686/-0
« Odgovor #3 poslato: Mart 19, 2024, 18:29:20 »
najdemokratskiji forum ( i slicna mesta okupljanja vajpera)  , sloboda (umetnickog)  izrazavanja ...  ;D
(skoro) niko nece zloupotrebiti takve uslove  :00000003: :00000003: :00000003: