Prevashodno Trenutna kocnica i stanka sa proizvodnjom mog hibrida i poprilican broj novih modela uglavnom kontrolisana elektronikom u obliku box modova i lula je balkanski sindrom finansiske nesposobnosti da se izvede nesto na pravi put onako kako bi to trebalo da bude .
Sve je u funkciji i sve vec radi uveliko mesecima a mogao bih neskromno reci i da je i starije od toga i moze se meriti i godinama ali nebitno ionako vise od polovine ideja koje sam imao je i neko drugi pametan izveo vec na put. Bilo kako bilo moj trnoviti put sa kvazi majistorima i pokusajima maistora ,me je naveo na to da ja kao elektronicar ucim strugarski zanat i skupljam opremu za dalji ASOLUTNO SAMOSTOJECI rad.
Na srecu nekih, nisam daleko od cilja i ko bude zeleo moci ce da uskoro uziva u parenju mojih modova koji za sada osim malog povrsinskog faktora koji je manji od moda sa 18350 baterijom a meni koji menjam bar 3 puta dnevno 18650 bateriju daje kvalitetno parenje na 4,2v 1,2oma i sprzi bar 6ml tecnosti tj traje oko 15ak sati (meni)a napuni se za manje od 3 sata.
I da ima parioca koji zahtevaju vise od toga ali ovo je ono sto za sada ja i moji modovi cemo biti u stanju da pruzimo a ne verujem da iko prilazi tome za sada ili bar ja ne znam nista o tome (pa ako neko zna nek me uputi).
Ukratko finansiska nesposobnost i ucenje su glavna kocinica i izvinjavam se onima koji su ranije ocekivali nesto da se pojavi (a trebalo je ) ali kada bude sve spremno bice i prikazano i nece biti nikave stanke niti pauza niti sa priozvodnjom niti sa modelima(ovo drugo u zavisnosti od inspiracije ) a u prvom mahu ce ih biti dosta pa cak i za nezniji pol

Hvala na razumevanju
Fusion