U sustini se slazem sa tobom.
Slazem se da bezbednost upotrebe jeste bitna i da treba insistirati na njoj i mislim da je mnogi,pa i iskusniji korisnici, cesto zanemaruju cak i kad to ne znaci gubitak performansi i ne dovodi do smanjenja zadovoljstva upotrebe.
Kod nekog ko je tek nedavno usao u svet elektricnih cigareta to je donekle i razumljivo - on jos uvek vodi borbu sa osnovnim radom opreme i sa samim sobom.Iskusniji korisnici ili oni koji se profesionalno bave ovim vec nemaju to opravdanje.Naravno da su slobodni da svoju opremu koriste i na najpogresniji moguci nacin ali kad je pruzanje saveta u pitanju neka moralna odgovornost treba da postoji.
Tako da...da,mozemo pokusati da zapocnemo neku temu u smislu "po danasnjim saznanjima (sto ne znaci da u buducnosti nece biti drugacije

) u ovim okvirima je parenje najsigurnije".
Da se objasni zato bas do te temperature,zasto ta snaga uz ovu zicu,zasto ovaj sastav tecnosti a ne neki drugi itd.
Sve to vec postoji na forumu ali moze biti objedinjeno na jednom mestu,nesto kao zbirka saveta za pocetak. Meni to sada vise nije nuzno ali pre par godina,kad sam pocinjao, bi mi dosta znacilo i pomoglo da izbegnem neke greske koje sam pravio.Ili bar pomoglo da ih brze uvidim.
Takodje bi moglo nesto vise da se kaze i o TC kod MTL atomizera,kad je u pitanju mala snaga i niska temperatura jer mi se cini da ljudi imaju dosta problema sa tim a zapravo,kad se dobro podesi, nema razloga da se primeti u radu bilo kakva razlika u odnosu na VW (sem te dodatne sigurnosti u vidu max moguce temperature).
Kad uhvatim malo vremena (i inspiracije) ja cu poceti a ko zeli da se prikljuci slobodan je.