Autor Tema: Pomoc oko izbora elektricne cigarete  (Pročitano 22636 puta)

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6173
  • -Receive: 10517
  • Ugled: +11343/-0
  • Pol: Muškarac
  • elektronske cigarete
Odg: POMOC OKO IZBORA ELEKTRICNE CIGARETE
« Odgovor #30 poslato: Septembar 04, 2017, 22:38:54 »
E,ovde vec imas solidan izbor  ;D
Recimo ja volim modove sa izmenjivim baterijama pa takve gledam.Neko drugi vise voli sa integrisanim sto je u startu (relativno,zavisno od konkretnog modela) jeftinije jer ne treba punjac i baterije.Uz neki dobijes atomizer a negde je bolja varijanta da ga kupis posebno.
Bilo bi lakse ako izaberes par komada pa da vidimo jel neko cuo za mane ili greske na njima...

Van mreže Bolle

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 10882
  • -Receive: 3343
  • Ugled: +3856/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #31 poslato: Septembar 04, 2017, 22:40:59 »
Ne znam, to što kaže Boba... Možda eventualno probati da se vidi kako to sve ide...

https://www.olx.ba/artikal/13563917/elektricna-cigareta-cigare-kanger-protank-2/
https://www.olx.ba/artikal/20897347/elektricna-cigareta-eleaf-istick-tc-40w-mod/

Odlična kombinacija za 78KM i za početak ti ne treba više...

Van mreže Hare

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 1
  • Ugled: +1/-0
« Odgovor #32 poslato: Septembar 04, 2017, 22:43:03 »
A mene najvise vuce ovaj vtc mini sada tako da njega bi kupio i jos sve to sto treba uz njega baterije grijace punjac ako treba i atomizer i sve to :)

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #33 poslato: Septembar 04, 2017, 23:01:26 »
Pa onda kupi ono sto ti se svidja.Moze pricati ko sta hoce ali taj vizuelni utisak,to svidjanje...je bitan deo parenja.

Imas i Pico,par varijanti, ako ti se svidja nesto kompaktnije,kao i Smok AL85.
Cuboid i Primo ako hoces vece,Smok GX 2/4 ako hoces jos vece ili Smok Qbox,mali sa integrisanom baterijom i Smok Osub 80 sa malo vecom integrisanom.
Manje-vise mi se ni jedan atomizer koji sa njima stize ne svidja ali opet,to sam ja...
Vidim da imaju i par solidnih punjaca i neke baterije koje su ok ako su original.

Na mreži LiberPrint

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 12198
  • -Receive: 11404
  • Ugled: +23156/-0
« Odgovor #34 poslato: Septembar 04, 2017, 23:02:15 »
Protank je ok, ali za iskusnije korisnike. Fabricke glave su uglavnom lose. Dobro rade kad se premotaju sa vatom, ali to trazi malo vezbe. Sto se atomizera tice, jedino sto moze da se nadje na ovim prostorima a da vredi jeste nesto sto koristi CL/CLR glave (ego one sve varijante i tron). Za VTC naravno eGo One Mega ili tron.Samo je bitno da obratis paznju da glave budu od 1om. Posle mozes da se igras sa motanjem, ili ako ti je cimanje mozes da kupujes fabricke. Sve ostalo su plucasi (atomizeri za direktno povlacenje u pluca). Sto se modova tice, ni sa jednim koji je ovde pomenut ne mozes da pogresis.

Van mreže Hare

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #35 poslato: Septembar 04, 2017, 23:05:12 »
Pa etoo ako moze samo daj mi linkove sta bi ti kupio uz taj vtc mini i to cu i ja kupit i to je to ako mozes naravno :) i mislim da je sve orginalno  a daju i garanciju ali pitat cu ja opet :D

Van mreže Hare

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #36 poslato: Septembar 04, 2017, 23:06:34 »
Cek cekk sta je sad ta glava i 1om?

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #37 poslato: Septembar 04, 2017, 23:15:59 »
Uz VTC vec dobijas Tron atomizer i ne treba ti drugi.On koristi te glave sto je Liber pomenuo i kojih imas 5-6 vrsta pa mozes da biras.Jedino sto u kompletu dolaze samo dve glave i to za kontrolu temperature pa tu od 1 ohma bi morao da dokupis posebno.

Ako neces VTC onda uz druge modove ili dobijas neke druge atomizere ili ne dobijas uopste vec ga kupujes posebno.A i u toj varijanti ja bih najradije dokupio eGo ONE ili Tron (koji je kao unapredjena verzija eGo One i koriste iste glave) nego se oslanjao samo na "plucase" koji sa njima stizu. Imao bi veliku potrosnju,glave su i skuplje i teze ih naci a i pitanje koliko bi ti se svidelo (a da ne pricam o zdravlju).Opet,izbor je na tebi.

Van mreže Pukan

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 5837
  • -Receive: 2233
  • Ugled: +2880/-0
« Odgovor #38 poslato: Septembar 04, 2017, 23:21:47 »
Pa polako, ne možeš sve odjednom da saznaš. Što bi matori rekli- knjigu u šake prvo.
1 ohm je otpor glave/grejača, tj. zamenjivog dela atomizera. Za početak optimalan otpor u smislu potrošnje tečnosti i baterije.
Sve pohvale i za kolege koje su te savetovale u postovima pre. Slažem se apsolutno sa navedenim.
A ti, na učenje, pa kad naučiš da možeš da vratiš uslugu tako što ćeš savetovati nekog novog početnika
Dobrodošao.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Van mreže Hare

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #39 poslato: Septembar 04, 2017, 23:26:22 »
A onda cu vtc kupiti i to je to da vise ne razmisljam a sad koje baterije idu uz njega? jel oni imaju to??
I onda imam i taj atomizer tako da ne moram kupovati drugi?

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #40 poslato: Septembar 04, 2017, 23:35:45 »
Imaju i baterije,LG HG2 i Samsung 25R...neces pogresiti ni sa jednom
Imas i malo noviji VTCTwo ali on izgleda stize sa Cubis atomizerom .A mislim da se s Cubis-om neces mnogo usreciti.
Opet,imas i ego ONE posebno,mislim da je 29km ili tu negde
Razmisljanje se nastavlja... ;D

Van mreže Hare

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #41 poslato: Septembar 04, 2017, 23:40:30 »
Hahahaha a jojjj vidi ja ti kazem jer nekako ti si mi do sad najvise pomogao i jednostavno sastavi nesto sto bi ti za sebe kupio sa tim vtcom znaci apsolutno sve i ja cu to kupitii i znam da cu biti zadovoljan, uglavnom ako hoces i taj drugi moze i on samo mi ostavi linkove i ja cu otici i kupiti to :D

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 11182
  • -Receive: 13078
  • Ugled: +15513/-0
« Odgovor #42 poslato: Septembar 05, 2017, 00:10:52 »
A imas i ovo https://www.olx.ba/artikal/26491865/aspire-zelos-komplet-2500mah/ , ne treba ti ni extra punjac ( moze bilo koji USB ) ni baterija samo tecnost i vozi ...
Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #43 poslato: Septembar 05, 2017, 00:14:04 »
Jao,nemoj da ti ja biram,posle da me pominjes ako nesto ne valja. ;D

Sustina je sledeca-svaki mod danas (sem bas nekih brljavih sklepacina ) je dovoljno dobar da zadovolji skoro svakog korisnika.VTC je predlozen samo zato sto je veoma popularan i proveren,inace bilo koji tamo ce ti sasvim lepo raditi (sem Kangera,njima modovi slabo idu ;D iako su im atomizeri bili odlicni ).
Problem je atomizer.Tron i eGo ONE su dobri jer imaju nekoliko razlicitih grejaca pa mozes naci i za VW rezim i za TC rezim,za M2L i D2L povlacenje,ima i onih koji se premotavvaju,popularni su,nisu skupi,dostupni...Sa Cubis-om to vec nije slucaj.Tu su izvodili neke kerefeke sa dovodom vazduha i ljudi mahom nisu zadovoljni ali ga guraju uz taj noviji VTCTwo.

Ako ti je bitan mod mozes uzeti bilo koji od onih pomenutih par postova ranije i svaki ce raditi ok.Jedino bih ja u tom slucaju dokupio posebno ili eGo ONE ili Tron atomizer jer mislim da su najbolji izbor za pocetak. Druga varijanta ti je taj komplet VTC+Tron gde ti je sve gotovo (jedino mozda koji glavu od 1 ohma da dokupis) ali mi je nekako...iskreno,skupo u odnosu na ostale s obzirom da to nije nesto najnovije (recimo vidim da je Primo SE sa nekim atomizerom 99km a dosta je novija stvar).Verovatno zato sto je VTC popularan...

To je razlog sto izbegavam da kazem konkretno sta da uzmes.Licno bih isao na Tron ili eGo ONE sto se atomizera tice a za mod bih kalkulisao.Ako je atomizer 30-tak km onda bilo koji mod do 110 km mi se uklapa u cenu,nezavisno stize li sa svojim atomizerom (sto je bonus) ili bez.

Van mreže Hare

• Newbie
  • *
  • Thank You
Odg: POMOC OKO IZBORA ELEKTRICNE CIGAREvTE
« Odgovor #44 poslato: Septembar 05, 2017, 00:23:01 »
Aa jojj paa onda da idemo na primu i kupimo atomizer ego one?