Jao,nemoj da ti ja biram,posle da me pominjes ako nesto ne valja.
Sustina je sledeca-svaki mod danas (sem bas nekih brljavih sklepacina ) je dovoljno dobar da zadovolji skoro svakog korisnika.VTC je predlozen samo zato sto je veoma popularan i proveren,inace bilo koji tamo ce ti sasvim lepo raditi (sem Kangera,njima modovi slabo idu

iako su im atomizeri bili odlicni ).
Problem je atomizer.Tron i eGo ONE su dobri jer imaju nekoliko razlicitih grejaca pa mozes naci i za VW rezim i za TC rezim,za M2L i D2L povlacenje,ima i onih koji se premotavvaju,popularni su,nisu skupi,dostupni...Sa Cubis-om to vec nije slucaj.Tu su izvodili neke kerefeke sa dovodom vazduha i ljudi mahom nisu zadovoljni ali ga guraju uz taj noviji VTCTwo.
Ako ti je bitan mod mozes uzeti bilo koji od onih pomenutih par postova ranije i svaki ce raditi ok.Jedino bih ja u tom slucaju dokupio posebno ili eGo ONE ili Tron atomizer jer mislim da su najbolji izbor za pocetak. Druga varijanta ti je taj komplet VTC+Tron gde ti je sve gotovo (jedino mozda koji glavu od 1 ohma da dokupis) ali mi je nekako...iskreno,skupo u odnosu na ostale s obzirom da to nije nesto najnovije (recimo vidim da je Primo SE sa nekim atomizerom 99km a dosta je novija stvar).Verovatno zato sto je VTC popularan...
To je razlog sto izbegavam da kazem konkretno sta da uzmes.Licno bih isao na Tron ili eGo ONE sto se atomizera tice a za mod bih kalkulisao.Ako je atomizer 30-tak km onda bilo koji mod do 110 km mi se uklapa u cenu,nezavisno stize li sa svojim atomizerom (sto je bonus) ili bez.