Pa dobar je,VTC Mini je verovatno najprodavaniji regulisani mod ikada.Ovaj drugi,Primo, je moderniji,ima veci ekran,mozda lepsi... ali mislim da joyetech nije mnogo menjao elektroniku u svojim modovima.Svi ti Joyetech,Wismec,Eleaf... su dosta slicni po pitanju rada.
Sve ovo sto sam pisao,pisao sam zato da gledas da uzmes nesto gde imas kontrolu.Gde mozes podesiti da radi i na 5W i na 50W.Atomizer neki gde mozes probati i glavu sa manje i onu sa vise protoka vazduha,onu koja trazi manje i onu koja trazi vise snage.Kasnije,kad probas svasta i vec znas sta ti odgovara lako je naci pravu stvar ali u startu verovatno nemas pojma jel ti treba 5W ili 15W ili 50W,jel ti odgovara vise VG-a ili vise PG-a,jel volis sa otvorom za vazduh kod grejaca od 1mm ili 2mm ili 5mm...Ako nemas kontrolu nad tim stvarima a ranije vec nisi probao velike su sanse da ces zavrsiti sa kompletom koji ti ne odgovara.
Naravno,ne mora to biti ni VTC ni Primo ni eGo ONE...ima raznih drugih,verovatno i boljih ali bitno je da ili znas sta kupujes (znas jer si probao,koristio neko vreme kod druga...) ili imas mogucnost kontrole.