Autor Tema: Kuda dalje?  (Pročitano 40047 puta)

Van mreže Joe

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 8998
  • -Receive: 3086
  • Ugled: +7330/-0
  • Pol: Muškarac
  • Nema nazad. Samo naprijed u sva 4 smijera.
Odg: Kuda dalje?
« Odgovor #15 poslato: Mart 04, 2016, 13:03:39 »
I ja mislim da je Ruža kriva.

Takvom strasnom vaperu zgaditi vape , može samo Ruža. :confused:

Van mreže zogu

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1010
  • -Receive: 620
  • Ugled: +2323/-0
  • Samo jako
« Odgovor #16 poslato: Mart 04, 2016, 13:20:43 »
Ruza jeste kriva jer od nje nema nista bolje (bar za moj ukus), a radi na svakom modu identicno pa se izgubila zelja za hobijem i probanjem nove opreme.
Sto se vejpa tice, nije mi se zgadio, samo ima lepsih nacina konzumiranja nikotina ;) I jednostavnijih.
Subtank mini :pimp:

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

:w00t:

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.

Van mreže Pukan

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 5837
  • -Receive: 2233
  • Ugled: +2880/-0
« Odgovor #17 poslato: Mart 04, 2016, 13:32:02 »
Seti se zašto si krenuo sa vejpom.  Možda pomogne.

Van mreže zogu

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1010
  • -Receive: 620
  • Ugled: +2323/-0
  • Samo jako
« Odgovor #18 poslato: Mart 04, 2016, 13:38:16 »
Pa napisao sam par postova iznad:

Za zdravlje se nisam nikada brinuo, sa parenjem sam poceo iskljucivo da bih mogao da unesem dovoljnu kolicinu nikotina na poslu. Onda mi se svideo i hobby i celo to zezanje oko grejaca, nove opreme itd..

No da ostanem malo u temi, o ovome sam razmisljao pre par godina i vidim da nisam jedini, ne znam zasto je stalo:

http://vapingunderground.com/threads/induction-heated-e-cigs.4992/
Subtank mini :pimp:

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

:w00t:

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.

Van mreže Impuls

• eCiginfo prijatelj
  • Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 147
  • -Receive: 242
  • Ugled: +699/-0
« Odgovor #19 poslato: Mart 04, 2016, 13:45:15 »
  U potpunosti razumem Zogua. I meni odkako imam Rose nije toliko do isprobavanja svega i svacega, setup uvek koristim isti, 1.4Ohm, snaga parenja od 14-16W, koristim samo jednu jedinu tecnost. Parenje je polako prestalo da mi bude tehnicki hobi, zahvaljujuci tome sto sam pronasao idealan atty, setup i tecnost, parim iz cistog zadovoljstva. Doduse, Chtulhu me je malko pomerio s' mesta, najzad nesto dobro novo, za nijansu drugacije od Rose, na prijatan nacin. Sto se analognih tice, zapalim i ja poneku u toku dana, ujutru uz kafu obavezno, posle jela... Jednostavno ponekad mi nedostaje ta ostrina, TH i ukus duvanskog dima.
  Ono sto bih voleo da vidim u buducnosti je neka kompaktna sprava tipa eGrip (moze malo veca :) ) sa atomizerom koji daje vejp kao Rose, recimo 4ml kapaciteta, baterijom velike autonomije i brzim punjenjem. Ne treba mi vise od 20W, ne treba mi TC, d2l... Bilo bi zgodno i da ima grejac i wick koji se ne menjaju nego samo povremeno peru/ciste, a da ne zahtevaju krdo wati kao ovi novi keramicki...

Van mreže Pukan

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 5837
  • -Receive: 2233
  • Ugled: +2880/-0
« Odgovor #20 poslato: Mart 04, 2016, 13:52:49 »
Izvini Zigu, koncentracija mi je ko u ćurana.

Van mreže hybrid

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1708
  • -Receive: 714
  • Ugled: +2214/-0
« Odgovor #21 poslato: Mart 04, 2016, 13:54:40 »
Ja kao sto napomenuh nikad i nisam nesto voleo da se bakcem sa svim time,voleo sam da bude sipaj i vozi al od toga nema nista za sada

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 12198
  • -Receive: 11404
  • Ugled: +23156/-0
« Odgovor #22 poslato: Mart 04, 2016, 14:04:42 »
Vi bre bastovani ste kao neka sekta :D

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 11182
  • -Receive: 13078
  • Ugled: +15513/-0
« Odgovor #23 poslato: Mart 04, 2016, 14:08:38 »

No da ostanem malo u temi, o ovome sam razmisljao pre par godina i vidim da nisam jedini, ne znam zasto je stalo:

http://vapingunderground.com/threads/induction-heated-e-cigs.4992/

Verovatno jer nije zadovoljilo potrebe a neko moje razmisljanje je da nista ne moze biti tako efikasno kao gola zica i fata ..u tom pogledu nema dalje  ;D

Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6173
  • -Receive: 10517
  • Ugled: +11343/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #24 poslato: Mart 04, 2016, 14:31:12 »
Mozda nije svuda isto ali u mojoj okolini se niko nije zadrzao dugo na ecig ukoliko mu to nije preraslo u neku vrstu hobija.
S te strane gledajuci,ako nam zakonodavci ogranice dostupnost opreme i tecnosti,ako znacajno povise cene a u isto vreme ogranice raznim zabranama prostor gde se ecig moze koristiti neku svetlu buducnost ne vidim.
U drzavama gde je ovo vise uzelo maha,gde postoji kriticna masa korisnika koji se (mozda) mogu izboriti za svoja prava i gde je naglasak upotrebe na zdravlju a ne samo na ustedi situacija ce (mozda) biti drugacija.U Srbiji i na Balkanu...
To uopste ne znaci da se mi,kao pojedinci, ne mozemo snaci.Ovde svako ima i vise nego dovoljno opreme,potrosnog materijala ce uvek biti a i arome se uvek mogu provuci kao "prehrambene" (sto,u osnovi, i jesu).Jedini problem moze biti sa nikotinom ali verujem da ce i to neko resiti s obzirom na potencijalnu zaradu u toj situaciji.
Govorim o masovnosti.Bez masovnosti ostaje da se nas nekolicina dopisujemo i razmenjujemo iskustva i fotografije opreme ali bez nekog napretka ili buducnosti.

Eto malo i crnog razmisljanja  ;D

Guru

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Mart 04, 2016, 14:43:16 »
@zogu je u pravu

Mene isto to smara, samo ne palim pljuge, jednostavno ne mogu da spalim cigaretu pa to ti je...

Probao sam par puta, tri dima i muka mi je. Drago mi je sto je tako.

Ali zasita, sto duze parim, sve su cesci momenti kada treba da se premota, menja vata, opere oprema, uzasno smara, previse cesto...

Na pocetku me nije mrzelo da na kangerovim grejacima zamenim vatu, premotam grejac na svakih 15 minuta kako bih probao tecnosti koje sam imao... Sada duvam u vatu na deku da ispari stara da bih sipao novu tecnost  :comp26:

Salim se, nije bas tako, ali sve sto sam nekada zeljno iscekivao, novi mod, atomizer, nova aroma, pravljenje mix-a, hvatanje beleski, pravljenje specificnih grejaca - sve je postalo moranje, kao sto se nekada moralo do trafike kada uvece skontas da neces imati ujutru pljugu cim se probudis.

Donekle je i normalno to, ja se cesto pitam da li cu nekada prestati sa vejpom, sto nije iskljuceno uopste. Ako prestanem nekada, bice tu neka bocica tecnosti i jedan modic da se ubije rovac... Cigarete sigurno ne. Mada su jednostavnije i manje stresne od oring-ova i kolicine vate  :ninja:

Van mreže Joe

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 8998
  • -Receive: 3086
  • Ugled: +7330/-0
  • Nema nazad. Samo naprijed u sva 4 smijera.
« Odgovor #26 poslato: Mart 04, 2016, 15:14:32 »
Ja kao forumaš, moderator i humanista vaper i mogu da se pretvaram da brinem o masovnosti. Međutim ja kao individua se interesujem za nekolicinu i posebno sebe i svoj merak. Jebiga surovo ali iskreno i pošteno. Masovnost i povećanje broja vapera navlači akcize, zabrane i slične pizdarije. Dok smo bili grupica ni Joca nije dizao K na nas. Sad sve postaje drugačije. Vukovi su namirisali krv. Čitaj lovu.

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6173
  • -Receive: 10517
  • Ugled: +11343/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #27 poslato: Mart 04, 2016, 15:51:36 »
Znajuci kako se u ovoj drzavi stvari odvijaju ,imam utisak da bi akcize i zabrane dosle sve da nema ni jednog vapera u drzavi  ;D .
Zato i kazem,verujem da cu se ja donekle i snaci,kao i drugi ovde ali parenje kao globalni fenomen (ili bar drzavni...ovde) moze doci u krizu.Mada kad nas covek sve sabere na gomilu moze se zapitati kakva ce to kriza biti koja vec nije ;D   .
Kad nije bilo masovnosti nije bilo ni izbora opreme pa ni cela prica oko toga (ako je Liber na to mislio) ne bi imala smisla.Sad kad ima opreme i kad je pocela da "bode" u oko tesko da se mozemo povuci i sakriti.
U svakom slucaju,ni mnogo ozbiljnije stvari ovde gradjani ne mogu da se "izguraju" pa ce nam biti kako bude.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 12198
  • -Receive: 11404
  • Ugled: +23156/-0
« Odgovor #28 poslato: Mart 04, 2016, 18:59:02 »
Ja kao forumaš, moderator i humanista vaper i mogu da se pretvaram da brinem o masovnosti. Međutim ja kao individua se interesujem za nekolicinu i posebno sebe i svoj merak. Jebiga surovo ali iskreno i pošteno. Masovnost i povećanje broja vapera navlači akcize, zabrane i slične pizdarije. Dok smo bili grupica ni Joca nije dizao K na nas. Sad sve postaje drugačije. Vukovi su namirisali krv. Čitaj lovu.

Na zalost, pamtim vremena kad nas je bilo mnogo vise, ali nisu ovako dizali K na nas. Jednostavno mislim da je doslo vreme za dizanje, ili se plase da ne narastemo pa iz predostroznosti... Pratim situaciju vec oko 4 godine, i u jednom momentu je bilo neke ekspanzije, ali u poslednje vreme vise znam onih koji odustaju nego onih koji pocinju. Medju nama aktivnim na forumima je nesto bolja situacija, ali nas par stotina nikome nismo zanimljivi. Mislim da je slicna situacija i na globalnom nivou. Jednostavno propaganda i zastrasivanja odradjuju posao. Sasvim dovoljan pokazatelj je i ono sto proizvodjaci izbacuju. Vrlo retko se pojavi neki pocetnicki model. U poslednje vreme ima tu nekih desavanja, ali mnogo je vise naprednijih modela.

Van mreže roonda

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 158
  • -Receive: 470
  • Ugled: +470/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #29 poslato: Mart 05, 2016, 13:58:23 »
"Vukovi su namirisali krv."
Ha, sustina! Pre dve godine sam bio misljenja da je pitanje vremena kada ce dovoljno love biti u igri da bi se umesali masni prsti u istu.
Sto se tice pisanja @zogua i @gurua, setim se samo, tako pre dve godine, kad su me napili i, iz treceg, cetvrtog pokusaja nagovorili da mi naruce kayu i nemesisa. @zogu secas se sta sam govorio tad. "Necu ljudi, radi me protank, a kad cu da uzivam u onome sto imam, ako udjem u vrzino kolo?"
Usli ste u jurnjavu odmah. @guru morao si da imas sve sto se pojavi, svaki atty svaku aromu, svaku zicu, svaku vatu, coil daj sve, sveeee
A onda pitas: "smori li vas nekad vejp?"
Mene ne, ja i dalje uzivam i dalje imam kolko oces da istrazujem i probavam

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk