@zogu je u pravu
Mene isto to smara, samo ne palim pljuge, jednostavno ne mogu da spalim cigaretu pa to ti je...
Probao sam par puta, tri dima i muka mi je. Drago mi je sto je tako.
Ali zasita, sto duze parim, sve su cesci momenti kada treba da se premota, menja vata, opere oprema, uzasno smara, previse cesto...
Na pocetku me nije mrzelo da na kangerovim grejacima zamenim vatu, premotam grejac na svakih 15 minuta kako bih probao tecnosti koje sam imao... Sada duvam u vatu na deku da ispari stara da bih sipao novu tecnost
Salim se, nije bas tako, ali sve sto sam nekada zeljno iscekivao, novi mod, atomizer, nova aroma, pravljenje mix-a, hvatanje beleski, pravljenje specificnih grejaca - sve je postalo moranje, kao sto se nekada moralo do trafike kada uvece skontas da neces imati ujutru pljugu cim se probudis.
Donekle je i normalno to, ja se cesto pitam da li cu nekada prestati sa vejpom, sto nije iskljuceno uopste. Ako prestanem nekada, bice tu neka bocica tecnosti i jedan modic da se ubije rovac... Cigarete sigurno ne. Mada su jednostavnije i manje stresne od oring-ova i kolicine vate