Slazem se 100% svega sto je napisano.
Malo je industrija sto kazes posustala ili mozda bolje reci odlutala.
Ne vidim sta bi jos mogli da izmisle, sem eventualno grejaca koji ce zaista vecno da traje i kome nece trebati vata da bi proizvodio paru niti bilo kakav drugi "feed" materijal.
Na pocetku sam koristio ProTank 2 mini i bio odusevljen i onda sam naravno kupio Kayfun koji je bio zaista vrhunski (i dan danas) je atomizer, pokriva 100% svacijih potreba. Jedan driper uz to za testiranje tecnosti i generalno je to sve sto bi pocetniku i malo naprednijem korisniku zavrsavalo posao.
D2L parenje na nekim atomizerima zaista daje poseban uzitak i neverovatnu aromu, ali nije da nisam ljubitelj, vec mi je neprijatno i neprakticno da gusim porodicu i prijatelje u tim oblacima pare, ma koliko oni bili neskodljivi po okolinu.
Evo primer recimo, Fogger V4 koji sam imao pre skoro dve godine, bio je parna masina u to vreme i atomizer sa jako puno vazduha. Sada sam uhvatio sebe kako taj isti Fogger koristim za m2l vejp sto je u vreme prve nabavke bilo prakticno nezamislivo. Jednostavno sa ovim novim atomizerima odlutas i vise nisi ni sam siguran da li si standardni m2l, d2l vaper ili nesto izmedju.
Sto se modova tice, to je vec postalo poprilicno napadno i dosadno.
Jedan dobar, skladan mali mod sa jednom baterijom ili jednom integrisanom LiPo baterijom veceg kapaciteta je sasvim dovoljan. TC moze, ali ne mora, meni nije preterano koristan sem za bezbrizno dripovanje ponekad.
Evolv kick V2 je bio nesto najbolje sto se pojavilo i ponekad pozelim da nikada nije napravljenja neka jaca kutijaa, jer zaista se sada sve svodi na dizajni i osvajanje simpatija kod musterija.
Kada sam kupovao Hana 30W klon da bih ugradio DNA 30 cip, secam se gomile ljudi koji su me zezali zbog kocke, a danas prakticno 99% ljudi koje znam ima bar jednu kutiju. Ok, jednostavno, mehaniku je zgazilo vreme i to je de facto.
Bet i ja smo parili tih 200w i to je sve, samo ne normalno. Za zezanje, ok, a mozda cak ne i zezanje.
Preko 100W nema potrebe, do 100W je ok za TC modove zbog brze paljenja grejaca koji imaju nesto duzi heat up od standardne postavke, ali to je to.
Na kraju sam kupio Ego One Mega 2600mAh bateriju jer mi nedostaje lakoca nosenja, oblik mehanike i punjenje baterije u svakom trenutnku, gde god se nadjem, svako ima punjac od mobilnog ako ne daj Boze zapne.
Koriscenje svega ostalog je vec postao hobi i zelja da se proba sve i svasta. To podrzavam kao neku vrstu hobija, ali sam i sam u jednom trenutku toliko preterao da me je sramota bilo sta sve imam od opreme i sedim, gledam, ne verujem

Sto se mene tice, neka naprave nesto kao Ego One Mega mod koji ce imati regulisanu snagu, kostati koliko i Ego One Mega, atomizer sa grejacem gde ne treba nikakva vata i ciscenje pod mlazom vode i tu je kraj.
Sve ostalo je postalo kao softver i hardver za racunare, imas ono sto radi, ali uvek moze "brze i bolje".