Autor Tema: AMBALAZA ZA TECNOSTI  (Pročitano 6548 puta)

Van mreže vlaves2000

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1435
  • -Receive: 2373
  • Ugled: +3624/-0
  • Pol: Muškarac
AMBALAZA ZA TECNOSTI
« poslato: Decembar 26, 2012, 19:38:16 »
Sigurno je vecina vas kupovala ambalazu za tecnosti tj. bocice plasticne ili staklene sa kapaljkom od 10ml, 20ml a mozda i vece, posto ima raznih proizvodjaca, raznih cena i raznih kvaliteta, zamolio bih vas da podelite sa ostalim clanovima foruma vasa iskustva
-gde ste kupili
-kako ste zadovoljni kvalitetom
-po kojoj ceni
-koja je minimalna kolicina koja moze da se kupi

Van mreže Para

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 5
  • -Receive: 31
  • Ugled: +1267/-0
Odg: AMBALAZA ZA TECNOSTI
« Odgovor #1 poslato: Decembar 26, 2012, 20:42:58 »
Ja koristim ove http://miniplast.co.rs/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=208&vmcchk=1&Itemid=208 nisu čemu ali su jeftine i polipropilenske, što mi je jako važno. Da su malo bolji kalupi ili šta već bile bi odlične.

Van mreže eGO-r

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 1
  • Ugled: +21/-1
« Odgovor #2 poslato: Februar 06, 2013, 10:21:13 »
Ja pazarim kod ovih prevashodno jer su mi u komšiluku na dva minuta peške. Nije neki kvalitet i poklopac je malko čudan. Ima onu jednokratnu "kočnicu" ali ne može da se zavrne do kraja. No, mesecima ih koristim, a nije mi se još dogodilo da je nešto iscurilo tako da je OK. Cena je nekih 5 dinara za komad i nema minimalne količine za kupovinu. Ja uglavnom kupujem pakovanja od sto komada.
I za kraj, evo i linka http://plasticnaambalazasrbija.com/

P.S. 30ml bočice uglavnom nemaju.

|| Bolt + DCT 6 ml || VMax || G-Bell || Vapo King V1 || Vamo V2 || Joyetech eVic || Chi You + AIOS T/D clone ||

Van mreže mazda323

• Full Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Ugled: +12/-24
« Odgovor #3 poslato: Februar 07, 2013, 19:47:59 »
 ako su ti neophodne sa ne znam kakvim kapalkama naruci a ove ,sterilne sa normalnim kapaljkicama shto smo koristili ko deca da se prskamo imash u svakoj drzavnoj apotewci i ti od5 pa do 50 ili 100 ml,jas kupovo!
     znam da sam ove od 30 ml sterilne placao 9 din komad,bocica,poklopac i ono izmedju,sve to u plasticnoj sterilnoj ambalazi!

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 349
  • -Receive: 249
  • Ugled: +249/-0
« Odgovor #4 poslato: Maj 11, 2019, 14:35:22 »
E koliko devijantan um treba da imas da napravis bocice tako da kada se jednom kapalica ubaci nema da izadje, aka 1 use i posle kupi nove, a nije problem smesno kostaju nego ono nije prakticno.. pazi pokusao sam nozem, pincetom, zubima, pritiskom, vrucom vodom, i nece da izadje .....
Oprao sam par kom da vidim da li ce da nestane smek, nisam ocekivao da mozes da smaknes smek materijala jednosotavnim ispiranjem.

Inace evo moja skromna pocetnicka opremica

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6173
  • -Receive: 10517
  • Ugled: +11343/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #5 poslato: Maj 11, 2019, 14:45:30 »
Polako,nakupice se tu jos svasta.
Ovde neki da slikaju svoje i Fasttech bi se postideo   ;D ...Ali to dodje vremenom.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 349
  • -Receive: 249
  • Ugled: +249/-0
« Odgovor #6 poslato: Maj 11, 2019, 15:10:07 »
@bobpp pa ja sam se vise hvalio, znas kao vidi me sta sve vec imam ahahahaaaa, sad sam jos lepse uredio, stavio tu i pregradicu, tu stavio ove lomljive stvari i igle, jednu od zica za grejac koju sam dobio u kesici sproveo kroz kutiju od konca za zube, za divno cudo funkcionise, bilo bi fora da neko greskom uzme i pokusa da ocisti zube sa zicom za grejace  :axe: , protank 2 rezerva je tu i tako, ponosan sam za sad.
« Poslednja izmena: Maj 11, 2019, 15:51:39 ivanneko »

Van mreže ivanveljkovic76

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 9
  • -Receive: 4
  • Ugled: +4/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #7 poslato: April 10, 2022, 12:25:05 »
Ja sam obio pragove svih apoteka prosle nedelje da nadjem bocice i debelu iglu za VG... bezuspešno

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6173
  • -Receive: 10517
  • Ugled: +11343/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #8 poslato: April 10, 2022, 12:48:55 »
Iglu kroz koju ce lako proci VG ces tesko da nadjes...mislim da su vecinu potrosili na mene kad su mi davali injekcije `90-tih  ;D   .Mada mogu lako da se nadju na Aliju i drugim kineskim prodavnicama ako ti ne smeta da cekas.A bocice imas online na vise mesta,npr https://www.crystallab.rs/  ili u prodavnicama koje prodaju opremu za pcelarstvo i slicno,takodje i u ovim nasim vape shop-ovima ima nesto.