Autor Tema: fasttech  (Pročitano 26307 puta)

Van mreže srdjan

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Ugled: +16/-0
  • elektronske cigarete
fasttech
« poslato: Mart 01, 2015, 00:03:41 »
Pozdrav. Evo nedavno sam posle igranja sa malim kangericama postao ponosni vlasnik evic supreme-a. E sad,videh na fasttech.com da ima kayfun v4 po pristojnoj ceni. Koliko je bezbedno kupovati na taj nacin i od njih? i da li ce sirina od 23.2 mm strcati iz moda posto je on za nijansu uzi?Da li je kvalitetan?

Van mreže Joe

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 8998
  • -Receive: 3086
  • Ugled: +7330/-0
  • Pol: Muškarac
  • Nema nazad. Samo naprijed u sva 4 smijera.
Odg: fasttech
« Odgovor #1 poslato: Mart 01, 2015, 00:14:53 »
Najširi dio tog ati-ja je 23.2. Osnova ili baza je 21,9 ili 22 mm što je 1 ili 1,1 mm uže od širine Supreme-ove konekcije. Inače nikad i ni pod kojim okolnostima ti ne bih savjetovao kupovinu tog atija. Čak ni SM originala.

Obzirom da je supreme prilčno visok mod. Preporučujem ti kupovinu LEMO Drop atomizera koji se sa Supremeom može i hibridno povezati.

Van mreže Prle

• Hero Member
  • Thank You
  • -Receive: 13
  • Ugled: +1981/-0
« Odgovor #2 poslato: Mart 01, 2015, 00:19:39 »
Što se tiče bezbednosti u smislu da li ćeš dobiti ono što si platio - tu te štiti politika PayPal-a. U roku od najviše 40 dana od datuma plaćanja možeš "podneti žalbu" PayPal-u da nisi dobio paket ili da si dobio artikal koji nisi platio / naručio (naravno sve ovo dokumentovano ili snimkom ekrana nekog od programa za praćenje pošiljki ili fotografijama artikla koji si primio) i u tom slučaju PayPal "uzima" novac od prodavca i vraća ga tebi. Kod Fasttech-a opasnost "vreba" samo po pitanju pažljivog izbora koji artikal kupuješ i zato je dobro informisati se okolo po forumima i putem review-a na samom Fasttech sajtu pre kupovine jer postoji više "verzija" jednog istog artikla različitog kvaliteta i različite upotrebne vrednosti (jedan artikal jednog proizvođača može služiti kao mod ili klir / tank, a isti takav artikal od drugog proizvođača samo kao pritiskač za papir).

Kod Kayfuna v4 širina koju su naveli odnosi se na "ispupčenje" na sredini tanka, dok je sama baza 22mm u prečniku.

EDIT: Nez me je za malo pretekao u odgovoru za Kayfun v4, ali on ga je imao (a još uvek ima Supreme) pa će ti njegov savet po tom pitanju mnogo više značiti.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 12198
  • -Receive: 11404
  • Ugled: +23156/-0
« Odgovor #3 poslato: Mart 01, 2015, 01:14:38 »
Da, sa FT vrlo cesfo stize polomljena roba i od toga te PayPal stiti. Ali ne znam da li te stiti kad se tankovi raspadnu od prvog pranja, kad ti stigne kajfun bez izbusenih rupa ili kanala za dovod tecnosti, sa pokidanim ili ocajno losim oringovima ili ocajne zavrsne obrade, a i to se vrlo cesto desava. Narocito je spora  kvalitet klonov koji je skoro uvek ocajan, bar su takva moja iskustva. Ovde mislim na navoje, zavrsnu obradu, zazore... Vrlo cesto kupljeni artikal treba turpijati, doradjivati, menjati gumice... Sporan je i kvalitet ''originalnih'' proizvoda jer i oni vrlo cesto sa nekim nedostatkom. U prevodu, sa FT kupujem samo u onoj vrednosti koliko sam spreman da prezalim, ili neke artikle kojima ne moze nista da fali, pa to i drugima savetujem.

Van mreže srdjan

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #4 poslato: Mart 01, 2015, 08:14:22 »
evo me sa zakasnjenjem. Samo me interesuje jos koja baterija za pomenuti mod posto bih hteo jos jednu u rezervi... Sta mislite o panasonic ncr18650b 3400 mah? ili postoji bolji izbor za slicne pare?  Hvala unapred

Van mreže srdjan

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #5 poslato: Mart 01, 2015, 08:24:39 »
Nez,gde da narucim taj lemo?

Van mreže Joe

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #6 poslato: Mart 01, 2015, 09:11:04 »
Evo rode ovdje možeš naručiti LEMO Drop u Srbiji.

http://berza.e-ciginfo.net/65/prikaz-oglasa/?id=58

A ovdje iz Kine

http://www.heavengifts.com/Eleaf-Lemo-Drop-Rebuildable-Atomizer-Kit-2.7ml-Silver.html

Možeš i sa Fasttecha. Ali za kvalitet ne garantujem. Tu moraš biti spreman na sve i svašta.

http://www.fasttech.com/products/0/10011393/2028500-authentic-eleaf-lemo-drop-rta-rebuildable-tank

Što se tiče baterija preporučujem ti :

Panasonic NCR 18650 PF 10 A

Samsung INR18650-25R 2500mAh 30A

I njih ima po povoljnoj cijeni na našoj berzi. Mada ne znam ko je prodavac.

Uostalom imaš brojeve telefona  u oglasima pa porazgovaraj sa prodavcima dodatno.

http://berza.e-ciginfo.net/65/prikaz-oglasa/?id=60
« Poslednja izmena: Mart 01, 2015, 09:18:12 Nez »

Van mreže teodorica

• eCiginfo prijatelj
  • Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 407
  • -Receive: 463
  • Ugled: +799/-0
« Odgovor #7 poslato: Mart 01, 2015, 09:50:11 »
Ako bi u kom slucaju razmatrao V4 sa FT gledaj uvek 1;1 klonove.Ima Infinite V4 kajfun za 26$,kazu da je perfektan.Za iste pare ja uzeo V2 kaju koja je perfektna,navoji,orinzi,sve cakum pakum,a mislim da je sve lakse i preglednije u odnosu na v4.Samo sipas i  :steeringwheel:
Ove Samsung 30A imas i na Nkon sajtu,2 kom za 12e sve sa slanjem.

Van mreže Joe

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #8 poslato: Mart 01, 2015, 09:53:08 »
Teodorice predlažeš čovjeku da napravi topuzinu Kraljevića Marka od skoro 22cm. Vidiš li da ima eVic Supreme. Jesi li vidio nekada kako izgleda Supreme sa V4 ili Kayom uopšte? I ja ne vidjeh na FT da igdje stoji oznaka clone 1:1 uz V4
« Poslednja izmena: Mart 01, 2015, 09:59:35 Nez »

Van mreže teodorica

• eCiginfo prijatelj
  • Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #9 poslato: Mart 01, 2015, 09:59:16 »
Ne.samo sam mu dao instrukciju sto se tice kvaliteta klonova uopste,sto i ne mora da bude pravilo ali se generalno pokazalo kao ok.Pa i na Semovar se stavlja kajfun,ako cemo o vizuelnom efektu.
Da,ne stoji oznaka 1:1,ali je po komentarima korisnika,ne samo sa FT-a odlican

Van mreže Joe

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #10 poslato: Mart 01, 2015, 10:00:30 »
Možeš ga staviti i na vrh krova od kuće. I dalje izgleda kao topuzina

Van mreže teodorica

• eCiginfo prijatelj
  • Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #11 poslato: Mart 01, 2015, 10:10:12 »
Mozda bitnija stvar sto ide u korist lemu je da ne mora da ne mora da odvrce ceo atomizer sa baze sto se tice prepunjavanja zbog mesingane 510-ke na evicu.Ispravite me ako gresim,sudim na osnovu slika

Van mreže Joe

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #12 poslato: Mart 01, 2015, 10:19:52 »
Ne razumijem pitanje.

Mada ako pitaš da li se može konektovati direktno bez donjeg poklopca i 510 konektora - može. Na slikama su pokazane obje opcije.

No da bi se punio tečnošću. Svaki put se mora skinuti sa moda.

Ako se hibridno konektuje na Supreme štedi se čitavih 1,5 cm. na dimenzijama i konekcija je znatno bolja.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 12198
  • -Receive: 11404
  • Ugled: +23156/-0
« Odgovor #13 poslato: Mart 01, 2015, 10:20:07 »
Sto se kajfuna 4 tice, ko insistira bas njega da kupi, moze da saceka jer ce biti verovatno poplava u oglasima od nezadovoljnih korisnika, bar sa detaljnim opisom ;D  Koliko vidim, do sad svako ko ga je kupio on ga je i prodao. Eto Nez je svoj sredio pa otudjio a ne verujem ni da ce se kod Milutka dugo zadrzati. Tek sad je isplivalo pravo znacenje skracenice SM (sado-mazo) ;D  Ja verujem da je V4 osveta korisnicima zato sto su kupovali klonove prethodnih verzija.

Van mreže Joe

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #14 poslato: Mart 01, 2015, 10:25:21 »
Upravo tako. Uopšte nije pitanje koji i čiji klon je upitanju ili čak original. Problem je u koncepciji tog ati-ja.