Autor Tema: Odysseus Clone  (Pročitano 15570 puta)

Van mreže Para

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 5
  • -Receive: 31
  • Ugled: +1267/-0

Van mreže Che

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 3
  • Ugled: +987/-0
  • Pol: Muškarac
  • Viva La Revolución
Odg: Odysseus Clone
« Odgovor #1 poslato: Novembar 29, 2012, 00:08:30 »
  • Publish
  • I dalje preskupo,realno ne?

Van mreže Para

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #2 poslato: Novembar 29, 2012, 14:05:54 »
  • Publish
  • Za takve kao ti i ja, HenriFord je jednom prilikom rekao: "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari" i postao jedan od najbogatijih ljjudi na planeti.  ;D Ove stare anglo-saksonske krilatice drže se oni koji hoće da ti utrape nešto preskupo, pa da te opravdaju za pretjerano trošenje i luksuziranje. Pa tako i GG Imeo i njegovi sledbenici.  :cap:

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
    • Thank You
    • -Receive: 0
    • Ugled: +79/-4
    « Odgovor #3 poslato: Novembar 29, 2012, 14:14:38 »
  • Publish
  • Meni samo nije jasno zasto proizvode relativno normalnih i dostupnih cena predstavljate kao skupe.

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #4 poslato: Novembar 29, 2012, 14:29:33 »
  • Publish
  • Kada kopija kosta skoro kao i original onda je to preskupo ;)

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #5 poslato: Novembar 29, 2012, 14:32:47 »
  • Publish
  • Sa tim se slazem, za kopiju je preskupo.  :victory:

Van mreže Para

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #6 poslato: Novembar 29, 2012, 15:04:09 »
  • Publish
    Che, ali postoji jedan detalj. Ovu kopiju su finansirali iz Ecrope po uslovom da se uradi po EU standardima a "egzekutori" su Filipinci. Dobri poznavaoci GG imperije tvrde da je ova kopija daleko kvalitetnije urađena od originala, misleći na završnu obradu i kvalitet materijala. Svi delovi kopije u potpunosti odgovaraju vlasnicima originalnog Odija. Jednostavno je neko odlučio da GG pomodarstvo učini besmislenim. :cap:

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #7 poslato: Novembar 29, 2012, 15:13:37 »
  • Publish
  • Ok samo koja je svrha toga?Da bude samo sire dostupan skoro po ceni originalnog Odya ili kao prihvatljiva citaj jeftinija alternativa,kao rezervni delovi,sta i kakvi su to EU standardi po pitanju e cigareta? :sleep:

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #8 poslato: Novembar 29, 2012, 15:21:56 »
  • Publish

Che, ali postoji jedan detalj. Ovu kopiju su finansirali iz Ecrope po uslovom da se uradi po EU standardima a "egzekutori" su Filipinci. Dobri poznavaoci GG imperije tvrde da je ova kopija daleko kvalitetnije urađena od originala, misleći na završnu obradu i kvalitet materijala. Svi delovi kopije u potpunosti odgovaraju vlasnicima originalnog Odija. Jednostavno je neko odlučio da GG pomodarstvo učini besmislenim. :cap:

Jeste, zavrsna obrada je bolja a nema ni delova koji zagorevaju. Kupi ga i uzivaj.  ;D

Van mreže Para

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #9 poslato: Novembar 29, 2012, 15:23:56 »
  • Publish
  • Ok samo koja je svrha toga?Da bude samo sire dostupan skoro po ceni originalnog Odya ili kao prihvatljiva citaj jeftinija alternativa,kao rezervni delovi,sta i kakvi su to EU standardi po pitanju e cigareta? :sleep:

Ne znam koja je svrha svega ovoga. EU standardi prodrazumijevaju određeni nivo kvaliteta izrade i materijala, nema to veze sa e-cig. Možda je neko iz inata rekao, evo vam to na što svršavate kvalitetnije a jeftinije. Ko zna?

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #10 poslato: Novembar 29, 2012, 15:33:48 »
  • Publish
  • Koliko uspevam da uocim iz poslednjih diskusija, ovde ocigledno nije problem ni kvalitet, ni performanse, ni proizvodjaci... vec iskljucivo prica o cenama.

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #11 poslato: Novembar 29, 2012, 15:52:01 »
  • Publish
  • Za sada samo o cenama jer je malo ko uopste i probao kako rade ti klonovi.Malo mi je nelogicno da klonovi budu bolji od originala pa i ako je to tacno onda imaju veliki minus za kreativnost,mogli su napraviti drugaciji dizajn nego sto je ovo.Sto se tice proizvodjaca bas me briga ko ih pravi sve dok je kontorla kvaliteta na visokom nivou.CNC masine su svuda istog ili pribliznog kvaliteta. :ike:

Van mreže Para

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #12 poslato: Novembar 29, 2012, 16:04:13 »
  • Publish
  • Za sada samo o cenama jer je malo ko uopste i probao kako rade ti klonovi.Malo mi je nelogicno da klonovi budu bolji od originala pa i ako je to tacno onda imaju veliki minus za kreativnost,mogli su napraviti drugaciji dizajn nego sto je ovo.Sto se tice proizvodjaca bas me briga ko ih pravi sve dok je kontorla kvaliteta na visokom nivou.CNC masine su svuda istog ili pribliznog kvaliteta. :ike:
    Pa probali su neki, i sve je besprijekorno (čak sam pročitao da je i keramika kvalitetnija), bar po pričama. Zašto su uradili identičan? Jednostavno imaju nameru prodavati delove i Imeovim poklonicima za manje novca. Znači idu na to da dobiju nove korisnike, plus da privuku Imeove sledbenike. Računica je jasna, ako uspije.  :idea: Kao da je objavljen rat GG pomodarstvu. Mislim, bez mene u svakom slučaju, ali ćakulamo pomalo.

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #13 poslato: Novembar 29, 2012, 16:17:21 »
  • Publish
  • Nazalost ne mogu da nadjem gde se vodila diskusija te se ne mogu tacno setiti kako su rekli, ali ima deo na Nautilisu koji je lose uradjen i zagoreva. Kada me nije zanimalo pa samo preletoh pogledom.

Uglavnom je slicno problemu koji je imao Buldog kojeg je Liber nabavio od Rumuna... deo gde su srafovi i gde se greje su napravili od plastike pa je vremenom sve vise goreo od struje... posle su izbacili verziju sa metalnim delom umesto plasticnog. Mislim da je slican problem i sa Nautilusom.  :Scratch-Head:

Van mreže Del Boy

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • Ugled: +20/-0
    • I'm a decent man who exports flowers
      • Vapor Wall
    Odysseus Clone
    « Odgovor #14 poslato: Decembar 01, 2012, 22:43:33 »
  • Publish
  • Pa ne moze Imeova cijena biti ista kad on naplacuje i ideju i razvoj proizvoda. Ovi naplacuju subler kojim su mjerili original. Krajnjeg korisnika nebi trebalo biti briga ali ja bi rade dao 10€ vise za original. Makar Imea i njegove sljedbenike ne shvacam i idu mi na ....

Sent from my iPhone using Tapatalk