Autor Tema: Kako poceti?  (Pročitano 31168 puta)

Van mreže teodorica

• eCiginfo prijatelj
  • Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 407
  • -Receive: 462
  • Ugled: +798/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Kako poceti?
« Odgovor #15 poslato: Septembar 18, 2017, 20:54:07 »
  • Publish
  • Pre jedno mesec dana odem do kolege.Radnik koji me je vec od ranije zapamtio po vtc-u i kaji prilazi i kaz- Hocu da mi narucis isto to kao tvoje,koliko kosta da kosta,evo ti pare,evrici.Ne bi koristio DIY vec fabricke tecnosti.Ja rekoh prvo da ode na oba foruma i dobro iscacka sta je sta,da nije isto umbrelina cigareta koju je koristio i kajfun+regulisani baterijski mod.
    Morao odbiti coveka,iskreno nije mi zao jer smatram da brzopleto ulazi u napredniji nivo,drugo,tudji novac.Ne zelim da se ugradjujem po ciganski,da snosim odgovornost za eventualno gubljenje ,kasnjenje paketa,carinske zavrzlame.Mislim bilo bi lepo da sam ceo ecig put od skoro cetiri godine sazeo u sat vremena koliko sam se zadrzao,al ne mere nikako ili kako treba ili nikako.

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11162
    • -Receive: 13055
    • Ugled: +15490/-0
    « Odgovor #16 poslato: Septembar 18, 2017, 22:02:11 »
  • Publish
  • Neko bi mozda rekao sad pa sto mu nisi ucinio ..a ja bih ga pitao , ko bi mu napravio setup , objasnio sta je dry burn i kako se radi pa na koliko onda treba da podesi mod ..i jos gomilu sitnica ?
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže teodorica

• eCiginfo prijatelj
    • Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 407
    • -Receive: 462
    • Ugled: +798/-0
    « Odgovor #17 poslato: Septembar 18, 2017, 23:27:15 »
  • Publish
  • Upravo tako,mada mene vise plase potencijalni sigurnosni propusti.Pa i kad idem iz kuce nikad ne ostavljam baterije na punjacu,o USB punjenju da i ne govorim bez nadgledanja,mada izuzetno retko punim preko njega.Sta treba da mu kazem,puni slobodno bateriju preko usb-a,ne treba ti eksterni punjac,sutra ne daj boze kuca u plamenu.Kad se sagledaju negativne stvari koje mogu da se dese,a ne moraju nikad uz malo paznje,sva pozitiva parenja i svaki korak dalje su slag na tortu.

Van mreže El Milorad

• Newbie
    • *
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 0
    • Ugled: +0/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #18 poslato: April 28, 2022, 15:08:57 »
  • Publish
  • Počeo i završio.

Van mreže Milanez

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1255
    • -Receive: 664
    • Ugled: +664/-0
    « Odgovor #19 poslato: Maj 06, 2022, 09:51:40 »
  • Publish
  • jedan drug mi se zainteresovao za vejp al on bi odma sve ne mogu da mu objasnim da treba da poseti forume pa sta mu nije jasno da me pita .znate kakvi smo mi ostrasceni smo i picimo ,on nema pojma o svemu nista cudno. ja bi mu dao eleaf pico 25 i baterije ali treba nam atomizer .kaze mi da mu ja pravim grejace ,pravim tecnosti platice ja kazem ne treba tako nego ga ja samo kolko mogu uvedem u vejp svet , a da bi trebalo on sam da posle juri da bi sebe zadovoljio .glavni razlog ja mislim da mu je lova . dal je dobro da proba one jednokratne tek da vidi dal mu odgovara ? neki od nas se primimo na vejp nacin zivota al drugi ne ne zna se dal bi i njemu sve ovo postalo hobi ili mu to ne odgovara . bilo bi dobro kad bi postojao ,mozda postoji ,ati koji moze da bude i RTA  ,a i da ima zamenske glave .rekao sam mu da je bolji MTL. rekao sam mu ,dobro ,ne moras kao ja da budes manijak ,gomila ljudi se ne bakce sa pravljenjem grejaca nego kupuju zamenske glave .da li prave sami tecnosti to ne znam . digresija - bio ssam juce kod psihijatrice ,roka neki pod ,vise sam ja njoj objasnjavao vejp nego sto mi je ona pricala o mojoj psihickoj poremecenosti  :dance:  .znaci evo jedna tema - sta je pametno ,ima li nekih resenja
    zbog cega od rdje trazis milosrdje (a od idiota molis dan zivota)

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11162
    • -Receive: 13055
    • Ugled: +15490/-0
    « Odgovor #20 poslato: Maj 06, 2022, 14:24:42 »
  • Publish
  • Ne znam kakve su te jednokratne , da li si mu mozda dao malo tvog hastura da proba , jel mu se dopada ? U stvari ,kad se setim tvog nacina parenja bolje da mu i ne das  :098:  Salim se , sta znam nisam pametan ...ne znam nikog da sam mu poklonio ceo komplet i da se isti zadrzao na ecig...supruzi sam cak i pravio tecnost i menjao setup, al ne vredi...moguce da ipak pocetak zahteva da se potrosi malo para jer ako se nema volje za to a ima za analogne dzaba ti sav trud  :winksmile:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Milanez

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #21 poslato: Maj 06, 2022, 17:32:39 »
  • Publish
  • neko se rodi da postane vejper  :cap: :smile1: :smile1: :smile1:

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 6163
    • -Receive: 10468
    • Ugled: +11294/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #22 poslato: Maj 06, 2022, 20:48:08 »
  • Publish
  • Na osnovu mog iskustva mislim da nema nista bez da se covek sam zainteresuje i pronadje u ovome.Znaci vrhunac pomoci je usmeriti na forume gde moze pronaci informacije i usmeriti na prodavnice gde moze kupiti potrebnu opremu. Pokusao sam i ja par puta to da pravim drugima i trajalo je uvek od srede do petka,odnosno u tvom slucaju verovatno dok drug ne dodje do prvih para.Druga je stvar pomoci u pocetku pa mu napraviti drugaciji grejac ili mu ponuditi par razlicitih tecnosti cisto da ne mora odmah da kupuje nesto sto mu se mozda nece svideti i da ga taj trosak odbije ali je sustina da mora sam da hoce.Mozda su jednokratne (ili neki jeftin kit) u tom smislu i bolje,da moze da proba bez mnogo cimanja pa ako mu se dopadne i navikne se posle moze gledati kako dodatno da snizi trosak i prosiri iskustvo.

Van mreže Milanez

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #23 poslato: Maj 06, 2022, 21:30:30 »
  • Publish
  • Na osnovu mog iskustva mislim da nema nista bez da se covek sam zainteresuje i pronadje u ovome.
    tako je