Pratim ovu raspravu i izneo bih neka moja zapažanja i viđenja, u koliko nije problem to što sam nov član.
Ja kupujem tečmost i to kod Ambrele, blizu su mi. Da li je skupo, na žalost da jer su mi primanja kakva jesu
kao i većini nas. Da boli me to što toliko plaćam, a još više me boli to što moram da uključim samokontrolu
a pri tome mislim na to da se obuzdavam u parenju. To samosputavanje je dovelo do toga da štedim na hardware
i sve odlazi na tečnost. Nisam nikada kupovao tečnost u inostranstvu niti sam pravio za svoje potrebe, a u
poslednje vreme sam na ovom forumu, kao ne registrovan dosta iščitao o tome kako se prave i počeo da razmišljam
u tom pravcu, ali sada posle svega što sam pročitao sumnjam da ću se upustiti u tu avanturu. Šta to znači. Pa jednostavno
osuđen sam da i dalje kupujem gotove tečnosti i tamo nekome punim već prepune džepove.
Iznad je neko napisao odličnu procenu potrošnje i uporedio sa cenom, ne cigareta već pušenja. Ovo, odnosno
ovakav stav i odnos države-carine-neko reće moćnika iz senke (bravo), dovešće neminovno, bar po meni mnoge
vapere ili do odbacivanja u uživanju parenja, ili vraćanje na otrov, odnosno na obične cigarete. Duvanska industrija
trpi udarac u celom svetu, pa i kod nas bez obzira što smo mali. Eto možda vetar duva i sa te strane.
Mesečar, pogledao sam onaj PDF dokument...a nisam ni morao. U ovoj državi ama baš niko se ne drži slova
zakona, odnosno zakoni striktno važe i primenjuju se isključivo prema sirotinji, raji, pučini!
Gazda Jovića, poslušnika Jovića, birokrata Jovića onoliko pa eto gde smo i šta smo.