Pa za takve koji vole da trce po kisi ima bocice od 10ml. I opet je jeftinije nego cigare, a sa kolicinom pada i cena, sto kod cigara nije slucaj. I tu je "ovo" u prednosti u odnosu na duvan. E sad, dostupnost... To niko nije kriv, a narocito ne drzava. Jednostavno mala je potraznja, pa srazmerno tome i ponuda. Relativno nov proizvod, naspam duvana koji ima vekovima dugu tradiciju, a ni korisnici nisu pokazali neko interesovanje. Ima gomila trgovaca koji imaju kapital, i samo vrebaju neku povoljnu priliku da se ustreme, ali ovo jednostavno nije to.
I naravno slazem se da je ovo daleko manje zlo, i za zdravlje i za budzet, i realno je da bude jeftinije. I jeste daleko jeftinije i to je sasvim ok. Ali ja sve vreme pricam da je sve to previse jeftino i da srazmerno treba sve da poskupi. Takodje, ovde je nikotin najskuplja stavka, pa se i tu moze reci da ima pravde, jer je ono sto je najmanje stetno i najjeftinije.
Eto recimo, mene dnevno konzumiranje tecnosti kosta oko 5 dinara. Mislim da je stvarno realno jedno poskupljenje od 4 puta. Da mene mojih 3-4ml kostaju 20 dinara, a da paklica cigara kosta 1000 dinara