Ja sam zadovoljan sa intezom, prvo radi ceo dan od ujutru do uvece, i subotom do dva, sto nije slucaj sa dosta banaka, a marfijev zakon je da bas treba onda kad nema, svi su veoma ljubazni i spremni da objasne i pomognu u svakom trenutku, nema provizija, nema naknade za odrzavanje deviznog racuna, pri kupovini skinu neku naknadu ali su meni svaki put posle par dana vratili sve do centa. Mozda je sad situacija drugacija ali ja kada sam isao da otvaram u vecini banaka su me bledo gledali, a u raifajzen baci deru kozu sa ledja tako da mi je inteza za sada ok, imam ih u valjevu dve blizu su mi, e sad liber je upravu ako vec imate tekuci racun u nekoj banci da tu i otvorite internet karticu ako je imaju, najbolje je da ta kartica ne bude vezana za vas tekuci racun jer ako neko upadne preko interneta a nije retkost odosye u cabar, drugo nemaju sve banke stimulativni kurs, ja imam racun u volksbanci i nikad mi se nije isplatilo da kod njih kupujem evre iako imam i din. I dev. Racun odem lepo u menjacnicu kupim povoljnije evre, uplatim na intezu onoliko koliko treba z Kupovinu i to je to