Autor Tema: Jutarnji vape mi ne prija..  (Pročitano 6557 puta)

Na mreži Milanez

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1275
  • -Receive: 673
  • Ugled: +673/-0
Jutarnji vape mi ne prija..
« poslato: Jun 12, 2019, 04:47:15 »
ne znam gde ovo da napisem ....
radi se o tome da dok sam pusio ,prva jutarnja cigareta mislim da znate kolko prija ,najvise ,a vejp mi bas i ne prija ujutru

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 349
  • -Receive: 249
  • Ugled: +249/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Jutarnji vape mi ne prija..
« Odgovor #1 poslato: Jun 12, 2019, 06:14:52 »
Mislim da mozda ima veze sa tecnoscu, mozda si a da to ni ne znas blago dehidriran ujutru. Zasto bas ujutru?, pa dok spavas sigurno ne unosis tecnosti. Ljudi veoma cesto ni ne znaju da im je organizam hronicno blago dehidriran, sam vaping dodatno dehidrira organizam, dobra hidratacija tokom celog dana ce se osigurati da cak i ujutru kad je telo najvise dehidrirano ne bude tako strasno jer nije vec bilo na rezervama.
Cak i ako cim ustanes grunes casu vode ne verujem da ce ti odma prijati vape jer dok se telo povrati od dehidracije treba vremena.

Mislim da bi trebao da probas da unosis vise tecnosti tokom celog dana, takodje mozes uvece pre nego sto legnes da grunes jednu casu vode, ujutru kad ustanes takodje odma popi casu vode, sacekaj 10-15min pa vidi da li ce ti tad prijati.

Takodje ako prva stvar koju uradis cim ustanes je pranje zuba, znas da ce da ti mutuje sve arome na neko vreme sto kod cigarete i nije bas bio slucaj. Ja licno gledam da se prvo malko navapujem pa onda operem zube. Zato gledam da uvek operem zube pre samog spavanja kako bih ujutru mogao samog sebe da podnesem do pranja zuba.

Inace mnogi ljudi malo mesaju sta je unosenje tecnosti, znam gomilu ljudi koji smatraju da piju dovoljno tecnosti jer popiju tonu kafe/nesa tokom dana, to ne pomaze, cak ako ista radi odmaze sa hidratacijom organizma jer je kafa diuretik. Crni i zeleni caj takodje.

Generalno mnogo ljudi je cesto blago dehidrirano a da to ni ne zna. Ne znam zasto mnogi imaju taj "poremecaj" da ne osecaju zedj dovoljno, cinjenica je da svi trebamo da unosimo barem 2litre "prave" tecnosti dnevno, u to se kafa, mleka, jogurti, crni i zeleni caj, pivo i slicno ne racunaju, leti nam treba drasticno vise tecnosti zbog znojenja, a opet tih 2l je minimalac. Na to dodaj da smo vaperi i da sam vaping absorbuje dosta tecnosti iz organizma... Ja nebih gurao ispod 3l tecnosti dnevno, leti vise.

Gledaj to sa pozitivne strane, nista te ne kosta da probas da unosis vise tecnosti cak iako smatras da unosis dovoljno, nista neces izgubiti testiranjem par dana a mozes da dobijes dosta, dobro hidriran organizam je jako bitan ne samo za zdravlje nego ce i same arome tvojih tecnosti postati lepse jer vise pljuvacke pomaze da bolje osecamo ukuse.

EDIT:
Solidan nacin da covek zna da li mu fali tecnosti u organizmu je gledati koliko je tamna mokraca, ne ujutru, generalno, npr moja je veoma bistra tokom celog dana, cak ni ujutru nije ko nekima ( znam kad nosim mokracu na analizu pa vidim sta sve ljudi stavljaju zapitam se da li je uopste mokraca).... Takodje mozete brojati koliko puta ste bili u wcu tokom dana i brojati koliko dugo mokrite prosecno, mada iskreno po meni je lakse piti vise tecnosti nego da brojim odlaske u wc i sekunde mokrenja...

Van mreže Nedeljko

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 492
  • -Receive: 2248
  • Ugled: +2248/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #2 poslato: Jun 12, 2019, 07:03:34 »
Čaša, dve a može i tri vode odmah nakon budjenja (tri za one kojima prija, na silu piti vodu je ludost) je odlična praksa. Čašu vode svako može popiti ujutru a koristi je mnogo. Bez hrane možemo nedeljama i mesecima, bez vode danima a bez vazduha minutima i to treba poštovati.
@Milanez probaj sa više vode kao što je kolega predložio, a ako ti ni tad ne prija nemoj pariti ujutru ili jednostavno prihvati situaciju takva kakva jeste.

Meni lično je posle jela (kafu retko pijem, uglavnom trošim čaj) cigara vrhunski prijala, parenje je treća fotokopija tog nivoa uživanja, ne može se sve imati

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #3 poslato: Jun 12, 2019, 07:26:30 »
Da se razumemo, ja nisam rekao da je Milanezu definitivno do toga problem, ali ima logike pa samim tim vredi pokusati. Mislim da ja licno nebih mogao da sasujem par casa ujutru cim ustanem niti je to potrebno ako smo tokom celog dana uzimali dovoljne kolicine tecnosti, i pred spavanje popiti casu vode kako bi organizam ostao hidriran je po meni idealno. Ujutru cim ustanem 1 casa cisto zato sto tecnost nismo uzimali predhodnih 6+ sati sve zavisi ko koliko spava, u mom slucaju to je oko 9h sto nije malo vremena bez tekucine.
E sad znam da nekim ljudima, pogotovo onima u godinama uzimanje tecnosti pred spavanje nije bas realno jer ce ih besika poterati u sred noci, ja licno nemam taj problem i mogu da popijem casu pred spavanje i ponovo mi nije prepuna besika ujutru kad ustanem, nikada me ne budi da idem u sred noci u wc, ali znam da mnogima to nebi funkcionisalo, moji matorci svaku noc idu u wc iako nisu poznati po tome da konzumiraju mnogo tecnosti, pogotovo ne pred spavanje, tako da kapiram da to sa godinama ide, mozda gresim.

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 11182
  • -Receive: 13078
  • Ugled: +15513/-0
« Odgovor #4 poslato: Jun 12, 2019, 07:53:02 »
Dok sam pusio najvise mi je prijala cigareta posle dobrog sexa  :098:
Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #5 poslato: Jun 12, 2019, 08:27:15 »
Ivanneko odlazis u offtopic!  ;D

Na mreži LiberPrint

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 12198
  • -Receive: 11404
  • Ugled: +23156/-0
« Odgovor #6 poslato: Jun 12, 2019, 08:45:24 »
Dok sam pusio najvise mi je prijala cigareta posle dobrog sexa  :098:

Tri najlepse stvari na svetu su pice pre i cigareta posle

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #7 poslato: Jun 12, 2019, 08:54:12 »
Pa odosmo mi u off a coveku treba pomoc, doduse Ivanneko to ume da sredi top.
Liber a koja je ta treca stvar?  ;D
Inace meni licno od tih zakona tj prva ujutru, posle obroka i posle seksa, za mene je vazilo i to bas bas samo ova druga stavka, prva ujutru mi nije bila nista spec nikada, nedo bog na prazno bez nesa pre bi jeo pikslu. Posle seksa sam palio jer sam palio da bih palio kao i svi, realno imao sam nikotinsku potrebu za mozda 6-8cigara dnevno a cepao 18-23 kom. Meni je ustvari najbitnije bilo da uvek imam nesto da cugam dok pusim, nes pogotovo.
Izvinjavam se za produbljivanje offtopica, ja bih to brisao jer covek ima validno pitanje a mi jbg odsetali u casku  :lol:

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 11182
  • -Receive: 13078
  • Ugled: +15513/-0
« Odgovor #8 poslato: Jun 12, 2019, 09:12:26 »
Ja ne vidim pitanje ni problem , covek se samo pohvalio da ujutru manje pari jer mu ne prija sto je i razumno s obzirom na okolnosti  ;D
Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Nedeljko

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #9 poslato: Jun 12, 2019, 09:57:34 »
Pa dobro, moguće je da je hvaljenje "Svi znate koliko prva jutarnja cigara prija a sa parenjem nije tako". @Milanez ako je to u pitanju samo napred.

Na mreži Milanez

• Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #10 poslato: Jun 12, 2019, 10:30:40 »
Meni lično je posle jela (kafu retko pijem, uglavnom trošim čaj) cigara vrhunski prijala, parenje je treća fotokopija tog nivoa uživanja, ne može se sve imati
na to sam mislio-cigareta posle jela ,uz kafu ali pusaci najvise vole prvu jutarnju

Na mreži Milanez

• Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #11 poslato: Jun 12, 2019, 10:33:52 »
Ja ne vidim pitanje ni problem , covek se samo pohvalio da ujutru manje pari jer mu ne prija sto je i razumno s obzirom na okolnosti  ;D
nije hvaljenje samo konstatacija ,eventualno mozda se nekom desava isto  :00000003:

Van mreže Nedeljko

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #12 poslato: Jun 12, 2019, 10:40:54 »
Probaj čašu, dve vode ako je ne trošiš ujutru pa vidi ima li promene, u svakom slučaju je zdrava navika.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #13 poslato: Jun 12, 2019, 11:21:14 »
Maaaa daaj ja mislio prvi put da ja nekome pomognem na forumu kad ono covek samo konstantuje pfffffffffff....

Na mreži Milanez

• Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #14 poslato: Jun 12, 2019, 11:27:01 »
pomogao si vec
ne treba niko da se oseti kao crna ovca i ja visim o koncu  :dance: