Autor Tema: Cotton Bacon Prime by Wick n Wape  (Pročitano 6500 puta)

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 349
  • -Receive: 249
  • Ugled: +249/-0
  • Pol: Muškarac
Cotton Bacon Prime by Wick n Wape
« poslato: Jun 05, 2019, 19:38:47 »
Zanima me kako se krecu cene originalnog cotton bacona od Wick n Wape? Ja ne vidim da ga ima kod nas, iz amerike je preskupo i pakovanje i shipping.
Trazeci uspeo sam da nadjem originalan 20 pakovanja za 56e ( sto vise pakovanja to povoljnije, drasticno, 20pakovanja toppuje ponudu)

Znaci ispada 330rsd po pakovanju. Da li je to povoljno? ( nisam siguran koliko dugo traje jedno pakovanje), da li ima laksi nacini da se nabavi, ako nema, da li bi neko zeleo da grupno narucimo jer nit mi treba 20 pakovanja nit imam 56e.
Inace moje tvrdnje da je original je sto stotine reviews od ljudi koji provere kod koji se ogrebe ispod na Wick n Wape sajtu i potvrdi da je u pitanju original a ne kineska kopija koja je tretirana antraksom.

Pisite!

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6173
  • -Receive: 10520
  • Ugled: +11346/-0
  • elektronske cigarete
Odg: Cotton Bacon Prime by Wick n Wape
« Odgovor #1 poslato: Jun 05, 2019, 20:02:52 »
Prvo je pitanje je kako ce na carini gledati 20 pakovanja a drugo je jel losiji kineski antraks ili USA GMO sa glifosfatom ...
A velike su sanse i da se sve to pravi u Kini,kao i poznata japanska organska vata "made in PRC"  ;D

Sto se vate i rada tice meni sve to isto...

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #2 poslato: Jun 05, 2019, 20:07:02 »
Ne znam, ovi su barem poznati kao.. mislim kog god poznatog reviewera da vidim itd svi koriste cotton bacon od wick n wape, valjda moraju da se pridrzavaju nekih pravila, dok solo kinez u radionici moze da radi sta god mu padne na pamet.. Sto se carine tice u pravu si, moze da se uzme i 10 pakovanja, to je ispod cene carinjenja mogu da provere tako da..

Inace sto se vate tice, pa ja sam cepao cik cak, prvih 15-20 cimova osecam zescu hemiju, od kad mi je Liber poslao cotton bacon nema toga, prvi 2-3 cima se osecaju drugcije jer nisu full natopljeni ali hemiju ne osecam, duze traje vata, flavour je po meni bogatiji, sta znam, ne kazem da cik cak krs al ako bi mi za 320din pakovanje trajalo par meseci sta me briga realno, ako nista drugo barem se drasticno lakse i brze "montira vata"

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #3 poslato: Jun 05, 2019, 20:09:49 »
Nije stvar u ceni vec u kolicini.Sve vise od 2 iste stvari su problematicne,mogu se tretirati kao za "dalju prodaju" a to onda ne moze bez firme i speditera.
A sto se recenzenata tice to je posebna prica...
Mislim da su ljudi ovde generalno vise za Muji,Koh Gen Do i Puff. 150-200 listica za 5-10$

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 12198
  • -Receive: 11404
  • Ugled: +23156/-0
« Odgovor #4 poslato: Jun 05, 2019, 20:25:37 »
Recenzenti to koriste iz interesa. Secikese i sitni drpatori, a wick n vape ne zali kesice, jer ih i ne kostaju mnogo. Mani se recenzija i recenzenata, tamo nista pametno ne mozes da vidis osim spoljasnjeg izgleda. Inace, ja sam tu vatu narucio sa ebay-a, nesto prilicno jeftino, i bez problema mi je stiglo 10 pakovanja. Nemam pojma da l je original, mada verujem da i nema bitne razlike.

Van mreže Nedeljko

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 492
  • -Receive: 2248
  • Ugled: +2248/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #5 poslato: Jun 06, 2019, 13:31:16 »
@Stiletto slobodno pazari Muji i srodne vate. Recenzentima je posao da guraju proizvode. Muji i ostali ne plaćaju recenzente zato što nemaju potrebe da ih plaćaju.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #6 poslato: Jun 06, 2019, 14:44:51 »
Uredu, porucio sam muji il kako god se zove iz inhalike.

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #7 poslato: Jun 06, 2019, 14:48:03 »

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #8 poslato: Jun 06, 2019, 15:59:34 »
180 listova za 3 evra? pa to je dozivotna zaliha :yikes: (cena ispisana na samoj ambalazi)

EDIT:

U nekim starim topicima, neki pojedinci su slali u laboratorije na analiziranje supstanci tj sta sve sadrzi ako se dobro secam PG il VG u to vreme. Jel moze tako da se tako u lab analizira npr ovaj muji da se vidi sta sve sadrzi? Pitam posto nisam imao utisak citajuci to o PG il VG delovalo je kao opusteno casual radnja, ne kao nesto sto se placalo boga oca, jer moze tako da se odnese listic ovoga na analizu za "pristupacne" pare?

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #9 poslato: Jun 06, 2019, 16:00:43 »
Pa da  ;D
Ovi iz Youde (UD)  to isto kupe pa pakuju pojedinacno...uz malu zaradu,tek koliko se mora da ne idu u minus  ;D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #10 poslato: Jun 06, 2019, 16:08:49 »
Cini mi se da sam platio 90din 1 listic, nisam obracao paznju posto sam porucio jos neke stvari, uzeo sam taj 1 listic da probam al 90rsd vs 400rsd za 180x toliko.....

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #11 poslato: Jun 06, 2019, 16:17:26 »
Moze da se odnese na analizu,naravno.Takodje,puno kosta i ne isplati se ni firmama a kamoli pojedincima.A sem toga,japanci su to vec analizirali.
Jeste da je prvenstveno namenjen za kozmetiku ali nesto ne verujem ni da su ameri to detaljnije uradili jer se kod njih vise ide na GMP i sudske procese nego sto se drzava petlja u privredu.A i teski metali su teski metali kao i pesticidi,da je nesto pronadjeno vec bi se nasao neko ko se navodno osuo pa presavio tabak  ;D .
Sustina je da ne brines oko toga.Ima mnogo gorih i stetnijih stvari u parenju nego vata - previsoka temperatura,arome... su samo neke od njih.

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 17, 2021, 01:24:46 »
Kinez sa Alija mi pre par meseci poslao dva paketica ove vate (tj neke njihove kopije verovatno) gratis uz atomizer sto sam kupio kod njega.Posto nisam bio posebno radoznao tek pre neki dan sam odlucio da otvorim i probam i...sta znam,vata ko vata  ;D .Meni radi dobro,dobro natapa (ali dobro su natapale i sve ostale koje sam probao),ne osecam nikakve ukuse i mirise koje ne bi trebalo.Unutra pakovana u obliku nekih cevapa otprilike 3x duzih od onoga sto mi je potrebno ali nije problem jer se lako razdvaja i dozira.Nisam primetio ni neki "break in period" mada to nisam ni kod drugih primetio i prilicno m je nejasan sam pojam.Bas nedavno je neko negde pisao kako nekoj vati X treba 15ml samo da pocne da radi kako treba - pa ja na 20ml menjam i vatu i grejac,sta bih radio da na 15 tek pocinje?  ;D
Zakljucak je...da je meni to sve isto  ;D . Mozda je ona originalna od 800 din za nekog i u nekom smislu bolja od nekih drugih ali sto se mene tice kad nisam primetio razliku izmedju ovih 5-6 sto sam do sada probao nesto ne verujem ni da bih je tamo primetio.Zapravo mislim da cak i nema nekog univerzalnog "bolje/losije" vec je pre stvar u tome sta kome vise odgovara u smislu vestine odredjivanaj kolicine i postavljanja kao i tipa tecnosti i atomizera koje koristi.

Van mreže JockobG

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 153
  • -Receive: 30
  • Ugled: +30/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 17, 2021, 04:57:50 »
ja sam skoro koristio japansku vatu. cim sam povukao prvi cim aroma je bila vrhunska. jedino sto je filc ne znam da je razmotam i postsavim na setap.tako da sam presao na vatu :th_coffeetime:

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • elektronske cigarete
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 17, 2021, 13:32:55 »
Ono sto sam hteo da kazem je da su sve te specijalne vate (kao i zice,alati...) super u smislu "hranjenja" hobija i moze covek da nadje zadovoljstvo u njihovoj upotrebi ali je pogresno naturati ih kao jedino ispravno.Neko ko pocinje ima dovoljno troskova i oko osnovne opreme i tecnosti,jos kad cuje da se tu mora koristiti vata od 800 din,motalica od 1000,grejaci od par stotina po komadu...A ne mora.Verujem da vecina i dalje koristi vatu u listicima i obicnu zicu i sasvim je zadovoljna samo sto se to nekako podrazumeva i ne istice se kao sto se istice upotreba ovih "specijalnih".

Ali ok,to je tako svuda.I onaj ko zeli da kupi automobil brzo bi odustao i vratio se svom biciklu   ;D ako bi se informisao na auto forumima sa pricama o ulju od 50e/L,gumama od 1000e po komadu i specijalnim delovima po porudzbini .Samo sto kola ima puno u okruzenju i svi znaju da to moze i jeftinije a ovo nase je relativno nepoznato pa je i rizik od pogresnog razumevanja veci.