Iskreno,rukovodim se samim sobom posto,po pravilu,recenzije ne gledam a i preko komentara korisnika uglavnom samo preletim
Imam par (strogih) pravila kod opreme i ako zadovoljavaju - kupujem.
Recimo atomizer mora biti SS,mora imati 22mm u precniku,mora imati rupu <2mm ispod grejaca (i odgovarajucu komoru/dimnjak - znaci MTL),mora imati ili metalni tank u opciji ili plasticni/stakleni bez navoja (Doggy je jedini izuzetak,njega sam uzeo jer je simpatican i jeftin) itd.
Ako sve to zadovoljava ja cu mu neku namenu vec naci.
Mozda aroma nije na nivou ali za pojedine tecnosti to moze biti i prednost.
Mozda je punjenje losije reseno ali koristicu ga kuci (za put ionako uvek imam nesto vece zapremine,napunjeno i provereno)
Mozda je zapremina mala - ne nosim na svadbe i slave i slicne pijanke gde cu cuclati kao besan i puniti 18x za noc.
Suvise velik i tezak - koristim kad nosim jaknu ili torbicu,ne kratke gace.
Itd,itd...Zato ih i imam toliko i zato mi ni jedan nije neupotrebljiv iako smatram da su svi,do poslednjeg,nesavrseni.
Naravno,sa pojedinim se vise druzim jer mi njihove mane manje smetaju a prednosti vise prijaju ali,ponavljam,ni jedan mi nije totalno neupotrebljiv.
Pojedini mi pruzaju bolju aromu,kod nekih mi se svidja protok vazduha a neki su mi,jednostavno,vizuelno lepsi i to su stvari koje volim da postavim u prvi plan a mane,iako sam ih svestan,da potisnem u pozadinu,ne opteretim se njima i pokusam da uzivam.Pri tome ne mislim da mane ignorisem ili ne priznam ocigledno vec upravo to sto kazem - budem svestan ali bez opterecenja.
Slicno je i sa modovima ali da se ne ponavljam.
PS
Na isti nacin i ovde opisujem opremu koju nabavim.Deluje da je (a verovatno i jeste) veci naglasak je na dobrim detaljima ali sta cu kad tako gledam na stvari - cim sam nesto kupio i koristim znaci da meni nije neupotrebljivo pa ne bi bilo u redu ni da drugacije napisem.Naravno,trudim se i da svaki nedostatak navedem ali ne naglasavam vec radije ostavljam na drugima da ocene koliko im to moze smetati ili ne pri upotrebi (posto meni ocigledno,cim ga koristim,ne smeta toliko).