Ako ne znate kako funkcionišu PRAVE aukcije
Ako ne znas kako funkcionise SMF forum...
a vi se rapitajte tj pogledajte na netu
... a ti se raspitaj tj pogledaj na netu...youtube zakon
... google je zakon.
Da si utrosio 1% vremena koje si odvojio na ukazivanje na "nepravdu" i "gresku", mozda bi i sam nasao resenje svog problema, koje pri tom nema veze sa forumom niti administracija foruma treba time da se bavi vec sam clan koji treba da upozna funkcije koje su mu na raspolaganju.
Evo, mene nije mrzelo da uradim to za tebe a trebalo mi je cirka minut da nadjem odgovor na zvanicnom SMF forumu:
PitanjeSMF Version: SMF 1.1 RC2
How do I disable this function???
" Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post."
Thanks in advance.
OdgovorUnder your profile, under lok and layout, there is a check box that says Don't warn on new replies made while posting.
Eto koliko je jednostavno, mnogo buke ni oko cega.
Sad, sto iskljucivanje te opcije stvara drugi problem je prica za sebe. Ako ti ovo upozorenje ne izadje mozes poslati manju ponudu od one koje je poslata u medjuvremenu. U aukcijama je zabranjeno modifikovanje ponuda zbog regularnosti, a koliko se secam protiv pravila foruma je slanje vise poruka za redom. Kada se sabere 2+2 vidi se jasno koliko je to ustvari lose resenje.
Program nije kompatibilan potrebama aukcije!
Poslednji put,
nije program vec skripta i ovo je forum a ne platforma za aukcije. Ovo sada deluje samo kao teranje inata, teranja inata radi, pogotovo sada kada sam razjasnio sve moguce nedoumice. Na ovim aukcijama niko ne zaradjuje, stvari se prodaju i ispod nabavnih cena, sluzi da ljudi dodju do nekog proizvoda koji mozda inace ne bi kupili i da se ljudi zabave. Da li ce neko da ucestvuje ili ne je samo stvar te osobe, nema potrebe da druge obavestava o tome jer niko nece biti na gubitku osim bas tog clana koji bi mozda nesto kupio povoljnije.
Obzirom da sam ucinio svoje dobro delo za danas, zelim vam svima laku noc i lepe snove... odoh na spavanje.