Autor Tema: Odg: T3 X 5  (Pročitano 20104 puta)

Van mreže Sima_Sremac

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Ugled: +7/-0
Odg: T3 X 5
« poslato: Februar 16, 2013, 02:04:28 »
Znam taman toliko,da nikada više niti na jednoj aukciji učestvovati neću dok se ta "greška" ne otkloni...Kako se neki program ubaci u rad na forumu,tako se isti može isključiti ili zameniti sa kompatibilnijim za namenu licitacije...
:)  :)  :)   :) :) :)

Van mreže Che

• Hero Member
  • Thank You
  • -Receive: 3
  • Ugled: +987/-0
  • Pol: Muškarac
  • Viva La Revolución
Odg: Odg: T3 X 5
« Odgovor #1 poslato: Februar 16, 2013, 02:10:26 »
Znam taman toliko,da nikada više niti na jednoj aukciji učestvovati neću dok se ta "greška" ne otkloni...Kako se neki program ubaci u rad na forumu,tako se isti može isključiti ili zameniti sa kompatibilnijim za namenu licitacije...
I bio bi srecniji da mozes da das manju ponudu od one koja je data sekund pre tebe? :banghead:

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
  • Thank You
  • Ugled: +79/-4
« Odgovor #2 poslato: Februar 16, 2013, 02:11:49 »

Citat
dok se ta "greška" ne otkloni

Citat
svaki SMF forum, a ovaj forum jeste SMF, je programiran tako

Nije greska.

Citat
Kako se neki program ubaci u rad na forumu

Nije program vec skripta i niko je nije ubacio, integrisana je u platformu.

Citat
tako se isti može isključiti

Ne moze.

Citat
ili zameniti sa kompatibilnijim za namenu licitacije...

Opet:

Citat
SMF forumi tako rade, nisu ih planirali za aukcije

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #3 poslato: Februar 16, 2013, 02:19:26 »
Procitao sam kako treba, sustina je da nije ni "greska". Sve je lepo i jasno objasnjeno, sve preko toga je ubedjivanje u to da je mleko belo.

EDIT: A i ja sam budala sto se ubedjujem i pojasnjavam stvari koje se mene uopste i ne ticu. Tu je administracija pa neka oni pojasne sve eventualne nejasnoce.

S tim sto bih licno zabranio komentarisanje licitacije unutar nje same, vec bih to usmerio na odredjeni deo foruma, da se ne ometa licitiranje.

P.S. Nema veze sa Simom i konkretnim slucajem, ali mi je sada to palo na pamet. Neki deo tipa - Zalbe, pitanja, prijava greske

Van mreže Che

• Hero Member
  • Thank You
  • Viva La Revolución
« Odgovor #4 poslato: Februar 16, 2013, 02:23:45 »
Da,bio bih mnogo sretniji ako moja poruka ne bi bila na aukciji stopirana.To mu dodje kao da na pravoj aukciji neko potencijalnom kupcu zapuši usta da ne može da da aa svoju ponudu!!!

Jel znaš šta znače navodnici???
Meni to vise lici na kupca koju uleti u salu za aukcije i prodere se 10$ bez znanja kolika je pre njega postignuta cena vec citajuci katalog aukcije on jos sa vrata iz sveg glasa vice 10$ kazem 10$$$......

Meni i dalje nije jasno sta u Upozorenje - dok ste kucali poslato je 2 nova odgovora. Možda ćete želeti da izmenite svoju poruku... nije jasno???

Van mreže gogi05

• Full Member
  • Thank You
  • -Given: 1
  • Ugled: +25/-0
« Odgovor #5 poslato: Februar 16, 2013, 02:31:28 »
Jbt ja nemogu da verujem da su se ove aukcije toliko ozbiljno shvatile ???

Van mreže gogi05

• Full Member
  • Thank You
  • -Given: 1
  • Ugled: +25/-0
« Odgovor #6 poslato: Februar 16, 2013, 02:34:29 »
Izvinjavam se , moj komentar je bio na temu koja je upravo premestena , oko namestanja aukcija !

Van mreže Che

• Hero Member
  • Thank You
  • Viva La Revolución
« Odgovor #7 poslato: Februar 16, 2013, 02:39:04 »
Nema problema premesticu i ovo..... :-[

Van mreže Sima_Sremac

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
« Odgovor #8 poslato: Februar 16, 2013, 02:39:32 »
Izvinjavam se , moj komentar je bio na temu koja je upravo premestena , oko namestanja aukcija !

Ne znam,nisam primetio da je neko naveo da je aukcija maneštena,čitaj pažljivije.Program nije kompatibilan potrebama aukcije!I dok je tako,ne učestvujem...

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #9 poslato: Februar 16, 2013, 02:41:40 »
Citat
Ako ne znate kako funkcionišu PRAVE aukcije

Ako ne znas kako funkcionise SMF forum...

Citat
a vi se rapitajte tj pogledajte na netu

... a ti se raspitaj tj pogledaj na netu...

Citat
youtube zakon

... google je zakon. :Scratch-Head:

Da si utrosio 1% vremena koje si odvojio na ukazivanje na "nepravdu" i "gresku", mozda bi i sam nasao resenje svog problema, koje pri tom nema veze sa forumom niti administracija foruma treba time da se bavi vec sam clan koji treba da upozna funkcije koje su mu na raspolaganju.

Evo, mene nije mrzelo da uradim to za tebe a trebalo mi je cirka minut da nadjem odgovor na zvanicnom SMF forumu:

Pitanje
Citat
SMF Version: SMF 1.1 RC2
How do I disable this function???

" Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post."

Thanks in advance.

Odgovor
Citat
Under your profile, under lok and layout, there is a check box that says Don't warn on new replies made while posting.
Eto koliko je jednostavno, mnogo buke ni oko cega. :sleep:

Sad, sto iskljucivanje te opcije stvara drugi problem je prica za sebe. Ako ti ovo upozorenje ne izadje mozes poslati manju ponudu od one koje je poslata u medjuvremenu. U aukcijama je zabranjeno modifikovanje ponuda zbog regularnosti, a koliko se secam protiv pravila foruma je slanje vise poruka za redom. Kada se sabere 2+2 vidi se jasno koliko je to ustvari lose resenje.

Citat
Program nije kompatibilan potrebama aukcije!

Poslednji put, nije program vec skripta i ovo je forum a ne platforma za aukcije. Ovo sada deluje samo kao teranje inata, teranja inata radi, pogotovo sada kada sam razjasnio sve moguce nedoumice. Na ovim aukcijama niko ne zaradjuje, stvari se prodaju i ispod nabavnih cena, sluzi da ljudi dodju do nekog proizvoda koji mozda inace ne bi kupili i da se ljudi zabave. Da li ce neko da ucestvuje ili ne je samo stvar te osobe, nema potrebe da druge obavestava o tome jer niko nece biti na gubitku osim bas tog clana koji bi mozda nesto kupio povoljnije.

Obzirom da sam ucinio svoje dobro delo za danas, zelim vam svima laku noc i lepe snove... odoh na spavanje. :victory:

Van mreže Che

• Hero Member
  • Thank You
  • Viva La Revolución
« Odgovor #10 poslato: Februar 16, 2013, 02:42:32 »
Tako je fali nam samo boot i jedno desetak zaposlenih kao na limundu i onda ce sve da radi kako valja ;D
Covece opusti se i uzivaj,ako mislis da ove aukcije nisu fer i ok niko te ne tera da na njima ucestvujes. :victory:

Van mreže Sima_Sremac

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
« Odgovor #11 poslato: Februar 16, 2013, 02:49:56 »
Alo bre ljudi!!!Jel Vi mene u opšte čitate ???
Ili čitate samo vama vidljive reči????
Ja niti jednom nisam napisao da je aukcija nameštena već da program nije kompatibilan sa potrebama aukcije!!!!
Jel to može da vam bude jasno!?!?!?!?!
Nemojte iskrivljivati i "obradjivati" moje reči,po gotovo nemojte dozvoljavati sebi da tumačite moje mišljenje!
Ja da sam mislio i hteo da napišem-NAMEŠTALJKA,ja bih to tako i nazvao!!!!

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #12 poslato: Februar 16, 2013, 02:52:58 »
Ali si zato, bez namere da sam potrazis resenje stvari koja samo tebi smeta, odlucio da zahtevas da se nesto promeni u skladu sa tvojim potrebama i onako kako ti mislis da to treba da bude.  :th_coffeetime:

Van mreže Sima_Sremac

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
« Odgovor #13 poslato: Februar 16, 2013, 02:56:39 »
Dokon pop i jariće krsti a ti se nameračio da me ubediš kako na aukciji pored svakog ponudjača stoji i jedan čova koji ima zadatak da nekome zapuši usta kako ne bi izneo svoju ponudu!

Van mreže Che

• Hero Member
  • Thank You
  • Viva La Revolución
« Odgovor #14 poslato: Februar 16, 2013, 03:01:09 »
Citam vec dve strane vaseg mudrovanja a i dalje ne vidim sta je pogresno,lose ili nekopatibilno sa sistemskom porukom koja vas obavestava da je za vreme pisanja vaseg posta neko vec nesto novo napisao? :comp26:

Plasticno dok ti napises 200 din neko pre tebe je vec napisao 210 din.Ti onda posle njega nudis manje nego sto je on ponudio??? :banghead:
Licno ja bih voleo aukcije tipa ko manje ponudi  ;D