Hteo bih par stvari da razjasnimo pre naručivanja ako nije problem...
@Điva da li si zaista siguran da su ove žice kvalitetnije od standardne ponude? Video sam u katalogu i neke kineske žice pa me to malo pokolebalo...drugo vidim da za SS316L žicu piše da je TC (temperaturni koeficijent) 100 pa se pitam da li je to isto što i TCR (temperaturni koeficijent otpora)...ako je to isto, onda se vrednost razlikuje od svih navedenih u literaturi...za SS430 TC čak uopšte nije naveden...još jedna stvar me buni - dimenzije žica u AWG vrlo često odstupaju od tabela (mada ne stalno tj zavisi od kotura do kotura, što još više buni)
Ako te mrzi da potanko objašnjavaš, molio bih te samo ukratko da navedeš, zašto misliš da su ove žice bolje od drugih
Ukoliko su žice ok, ja bih naručio 25 m 0,32mm, 10 m 0,39 mm i 10 m 0,25 mm sve 316L i 25 m 0,32 mm SS430 i verovatno 10 m 0,32 mm Ni200 (poslaću linkove, nije problem)
Šta misliš koliko ljudi je neophodno da se prijavi da bi se isplatilo napraviti porudžbinu?
ps izvinjavam se što cepidlačim ali što se žica tiče, doživeo sam mnogo razočarenja pa sam malo