Sigurni budite, da su tecnosti ekstra. I uopste nisu skupe, nisu preskupe.... za sve forumase na hrvatskom forumu ima velik popust. Uz to, covjek je toliko korektan da je to nevjerovatno. Mene ni iz dzepa ni u dzep,pa da nekoga reklamiram bez potrebe. Da je kojim slucajem makar jos malo jeftiniji samo bi kod njega uzimao. Ja sam uzeo kod njega 220ml+shiping za 50e i sve sam ih popario i to bas sa merakom. Mogao bih se zaklet da 80 posto forumasa ne zna napravit takve tecnosti. I ako svi miksaju, i ako svi kupuju kvalitetno. Da je mix roknut deset kapi na 10ml, svi bi bili zadovoljni, ne bi se prodavale gotove tecnosti, a i ovi sto prodaju arome, ne bi prodavali 10ml arome za 5-6 eura. Ima neka fora koja zaokruzuje cio proces, ko ce ga znat. Ne izmishljam toplu vodu, ne provociram bilo koga ko pravi ok DIY varijante, ali sam siguran da je vrlo teshko nac dobru mjeru kad su tecnosti u pitanju. Iskusniji ljudi, a bogami i imucniji su vjerovatno dosta toga probali. Princip: muti-probaj-kupi novo-opet-opet .... ce sigurno na kraj dat neki rezultat, mislim da vecina nije u tom fazonu-ne mogu! Treba izbacit na povrsinu ljude koji prodaju dobre tecnosti. Svakome bih preporucio da probaju KTS tecnosti a pri tom ne uporedjujem njegove sa mojim miksevima, nego njegove sa "fabrickim" FA, dekang i joytech koje sam isprobavao.