Autor Tema: Hangsen E-liquid  (Pročitano 37813 puta)

Van mreže billy

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 482
  • -Receive: 522
  • Ugled: +2917/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Hangsen E-liquid
« Odgovor #15 poslato: Jun 20, 2014, 11:51:23 »
  • Publish
  • Ja bih radije probao nesto evropsko ili usa, nesto sam izgubio poverenje u kineze po pitanju aroma i tecnosti.

Pa poshto imaju fabriku u Poljskoj, onda ti dodju kao evropske ...  ;D

Na mreži hybrid

• Drug član
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1707
    • -Receive: 714
    • Ugled: +2214/-0
    « Odgovor #16 poslato: Jun 20, 2014, 12:05:40 »
  • Publish
  • Touche billy ;D .A ako narucis iz Usa onda su Americke kao sto su i vz cistokrvne Americke arome :smart: .Ma stvarno konfuzno je ovo sve,a za probu novih aroma sam uvek raspolozen :dance:

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #17 poslato: Jun 20, 2014, 12:24:55 »
  • Publish
  • Ma mislio sam na prave kao sto su: avoria, pink spot, flavor west, seedman... ne na te poevropljene kineze ;D  Opet, to je samo moje misljenje a i sam sam bio korisnik i ljubitelj kineskih aroma dok se nisam vise puta opekao. Da ste imali prilike da probate ono sto sam ja, verovatno bi slicno razmisljali. Sreca ili na zalost, to retko dospe u proidaju ili se brzo povuce, ali niko vise ne moze da me ubedi da ti sastojci koji su u njihovim skart tecnostima prenaglaseni, nisu prisutni u normalnim.

Van mreže Estariol

• Newbie
    • *
    • Thank You
    • -Given: 2
    • -Receive: 8
    • Ugled: +43/-0
    • Pol: Muškarac
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #18 poslato: Jul 16, 2014, 22:16:15 »
  • Publish
  • Evo nekih Hangsen tečnosti koje sam probao u prethodne 2 nedelje, ove su sa e-dym.pl, takođe sve 18mg nikotina. Probane su na Vision VT, Aspire ET, Vision V3 i Evod-u.

Pineapple - Tu nema puno da se priča, čist ananas, ali me više podseća na veštaku aromu nego na prirodno ceđeni ananas. Parljiva je, ali je aroma izrazito jaka, pa nije za ceo dan. Takođe, procenat arome je velik, što ćete videti na slici dole, tako da ne može da se dolije druga tečnost u tank, prevlada čak i kad se ispražnjen tank dopuni drugom tečnošću. Pare ima manje nego što sam navikao, ali je ima. TH ume dobro da secne grlo, naročito ujutru, ali mislim da to ima veze više sa aromom nego sa količinom nikotina ili PG u tečnosti. Preporučujem ljubiteljima ananasa, voćki i jakog TH. Zbog jake arome i TH,
    Ocena:3/5

Black Tea - Takođe naziv govori sve. Ukus idealno skuvanog crnog čaja, kad odstoji taman koliko treba da ne bude gorak, ali da se oseti nagoveštaj gorčine. Aroma takođe jaka, prevlada ako se dopuni druga tečnost u neopran tank. Pare takođe ima nešto manje, tek da se vidi da se nešto izduva. TH je dobar, nije prejak. Takođe nije za ceo dan, ali je odličan za resetovanje receptora od slatkih ili voćnih tečnosti. Apsolutna preporuka ljubiteljima ukusa jakih čajeva, i čajeva uopšte. Pošto nije za ceo dan,
    Ocena: 4/5

RY4 - Karamela sa nagoveštajem duvana. Na žalost, iako sam ljubitelj slatkog, ovo je i za mene preslatko taman toliko da ne mogu da je parim ceo dan, posle par dimova moram da je presečem nekim drugim ukusem. TH podnošljiv, ujutro ume biti jak. Pare ima kao i kod prethodno opisanih tečnosti, dakle manje od uobičajenog. Preporuka ljubiteljima karamele i jako slatkih tečnosti. Pošto ni ovu tečnost ne mogu da parim ceo dan, opet
    Ocena: 4/5

RY6 - Jaka, teška duvanska aroma. Prva koja me je direktno podsetila na pravi duvan, koji sam motao i pušio. U pitanju je ukus rezanog duvana sorte Burley - uz napomenu da ne mogu ovu tečnost da poredim sa tečnostima koje se zovu Burley jer ih nisam probao, ali je definitivno identična pomenutom rezanom duvanu. Nosi sa sobom dozu neutralne slatkoće. Aroma je jaka i teška, i kao što ni pomenuti duvan nisam mogao da pušim, ne mogu ni ovu tečnost da parim. To jest, mogu, ali možda par dimova dnevno, i to ne u isto vreme, po jedan dim, jer posle drugog dima osetim zasićenje i težina ukusa dugo ostaje u ustima i nimalo mi ne prija, treba minimum 5-6 dimova druge tečnosti da se eliminiše taj ukus u ustima. Preporučujem svakome ko zna šta je i voleo je, pa sada traži nešto što podseća na rezani duvan sorte Burley. Pošto ova tečnos definitivno nije za mene, subjektivno, kao i sve ocene koje dajem, i samo zato što mi se tečnost nije zgadila,
    Ocena:2/5

Sad malo zanimljivosti o Hangsen tečnostima iz Poljske kroz jednu sliku:

Kao što se vidi, sastav nije 80/20 procenata PG/VG kao što je opšte mišljenje, a iznenadio me je velik procenat arome od skoro 20%, ali mi je to razjasnilo zašto su tečnosti tako dominantne kad se i u najmanjoj količini pomešaju sa drugim tečnostima.
    Takođe, bilo bi zanimljivo ako neko ima ovakav papirić od Hangsen tečnosti sa doamćeg tržišta, da se uporede podaci sa njega sa ovim koji sam ja slikao. :)

Smoke dynamite... It'll blow your mind...

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 223
    • -Receive: 233
    • Ugled: +519/-3
    « Odgovor #19 poslato: Avgust 21, 2014, 09:43:17 »
  • Publish
  • Kakve su im baze?