Posto nas je vlaves uskratio za opise hangsen tecnosti, taj tezak i mukotrpan zadatak je pao na moju grbacu

Ipak, posto sam celih 5 minuta stariji od njega, drage volje cu to uraditi umesto njega a on ce to raditi kad poraste

.
Iskoristio sam popust na
http://premium-eliquid.com i zgrabio 5 bocica, i ovom prilikom im se zahvaljujem na brzoj isporuci. Pre svega mi se svidja to sto nemaju previse aroma u ponudi ali ih imaju u svim jacinama, sto smanjuje komfuziju korisnicima prilikom izbora. Takodje mislim da su napravili pravi izbor, bar na osnovu onoga sto sam probao. Moja jedina zamerka je na to sto premium liniju tecnosti nemaju sa manjim procentom nikotina pa nisam u mogucnosti da ih probam jer mi je 18mg previse. Naravno treba imati razumevanja jer se radi o mladoj firmi koja tek pocinje sa radom, sa nadom da cemo uskoro moci da kupimo i premium ukuse u razlicitim jacinama. U svakom slucaju pretpostavljam da se radi o ovlascenom zastupniku za hangsen, jer je na etiketi odsatampan sajt prodavca.
Bocice dolaze obmotane celofanom tako da je mogucnost bilo kakvih mahinacija izkljucena, slicno kao kod dekang bocica. Kod joyetech bocica novije proizvodnje ovaj celofan je prilicno labav i moze se skinuti i vratiti bez mogucnosti da se to primeti. Same tecnosti su jako kvalitetne, baze i arome su vrhunskog kvaliteta i sto je zanimljivo, sve tecnosti su gotovo iste boje. Proslo je prilicno vremena od kad sam zadnji put probao hangsen tecnosti, i prvi put su na mene ostavile prilicno pozitivan utisak, ali cini mi se da sada postoji naki napredak po pitanju kvaliteta.
desert ship - je prva tecnost koju sam probao i definitivno mogu reci da se radi o najboljem desert ship-u koji sam probao. Sve tecnosti razlicitih proizvodjaca sa istim nazivom se drasticno razlikuju, pa tako ni ovaj desert nije slican ni jednom drugom. Ovaj desert je tipicna duvanska aroma sa blagim jedva primetnim ukusom zelenog ili nekog slicnaog caja, savrseno izbalansirana i bez imalo slatkosti. Meni se ova aroma jako svidela i definitivno cu nastaviti da je aktivno koristim. Ukus divana je jako prijatan, nenapadan, pogodan i za pocetnike a i za iskusne korisnike duvanskih aroma koji su se odavno pozdravili sa pravim duvanom ali preferiraju duvanske tecnosti.
tobacco - je takodje tipicna duvanska aroma bez ikakvih drugih primesa osim duvana, ili bar ja nisam nista osetio. Ovo je jedna od onih neutralnih tecnosti koje bi se mogle nazvati "sigurica". Jedna od onih koje se vecini korisnika svidja ali nikog ne obara s' nogu, ipak, pogodna za celodnevno koriscenje i savrsena za miksanje sa drugim aromama narocito vocnim. Definitivno aroma koju treba imati u svom arsenalu.
virginia - je za moj ukus previse duvanska. Toliko duvanska da na mene nije ostavila neki narocito pozitivan utisak, ali nije iskljuceno da ce mnogim korisnicima biti apsolutni favorit, narocito onima koji su se skorije pozdravili sa duvanom. Aroma je najslicnija dekang L&M-u, ali ipak dovoljno razlicta i nekako vise duvanska. Znaci virginia je samo cist duvan i nista drugo, toliko duvan da mi se cini da u njoj ima katrana i ugljen monoksida. Ovo je jedina od 5 tecnosti koju necu moci da potrosim, cak ni u nekim miksevima, ali u potpunosti opravdava naziv.
usa mix - je jos jedan dokaz da u svetu tecnosti za elektronske cigarete ne postoji nikakva standardizacija po pitanju uskladjenosti naziva i ukusa. Ova aroma je gotovo identicna dekang desert ship-u. Kazem gotovo jer usa mix ima manje slatkosti nego dekang desert ship i nesto je slabija aroma. Ova tecnost ce se verovatno svideti onima kojima se svidjao desert ship od dekanga, nekome manje nekome vise ali to je vec stvar licnog ukusa. Meni se licno svidja a ne mogu da procenim da li vise ili manje, inace i desert od dekanga mi se svidja ali nije mi bas No.1. Za one koji nisu probali, radi se o duvanskoj tecnosti sa orasasto/lesnikastim smekom.
blueberry - ili borovnicu sam namerno ostavio za kraj kao delikates i nisam pogresio. Ovo je stvarno prava poslastica. Za vreme koriscenja ove tecnosti u ustima ostaje ukus kao da ste pojeli svezu borovnicu ili popili sok. Kao i kod vecine vocnih tecnosti kineskih proizvodjaca i ovde je prisutan veoma blag duvanski smek, ali taman toliko koliko treba da bi bio prijatan. Licno nisam ljubitelj vocnih tecnosti u cistom obliku, vise ih preferiram u nekim miksevima pa cu i ovu u tu svrhu sa zadovoljstvom potrositi.
Kod svih hangsen tecnosti primecuje se veoma blisko srodstvo sa dekangovim, pa je i ciljna grupa potencijalnih korisnika ista. Nekome ce se vise svideti dekang nekome hangsen, ali mislim da bi broj jednih i drugih bio izjednacen. U svakom slucaju svaki proizvodjac se trudi da pogodi ukuse sto veceg broja korisnika, pa je jedini put do pronalazenja svoje idealne tecnosti - probati ih sto vise. Licno neke proizvodjace preferiram vise neke manje, ali definitivno od svakog prozivodjaca cijih sam vise tecnosti probao imam makar po jednu koja mi se jako svidja i vise koje mi se ne svidjaju ni malo, pa je nezahvalno o proizvodjacima govoriti generalno.