Autor Tema: RY5, USA Mix, Cherry, Tobacco  (Pročitano 8004 puta)

Van mreže DanijelM

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Ugled: +37/-0
RY5, USA Mix, Cherry, Tobacco
« poslato: Februar 03, 2013, 19:45:31 »
  • Publish
  • Zahvaljujuci momcima koji su poceli da uvoze i prodaju Hangsen tecnosti (da ih ne reklamiram - valjda ce se registrovati kao prodavci) imao sam priliku da probam par tecnosti.
    Uglavnom volim duvanske arome, koje s vremena na vreme presecem necim drugacijim.
    Redom kojim sam probao (sve su 11mg/ml):
    -RY5 - stvarno dobra tecnost - drugacija od RY5 ali i slicna na neki nacin - moja preporuka za probu - stukoh 5 ml i ne primetih  :great:
    -Tobacco - ovo mi se stvarno nije dopalo - naki poprilicno "masan" ukus u pozadini i ne lici nimalo na duvan
    -USA Mix - solidna blaga duvanska aroma - podseca me malo po smeku u pozadini na Dekang tecnosti, ne lici na istoimene tecnosti drugih proizvodjaca
    -Cherry - odlicna aroma da se "presece" duvanski niz takodje za preporuku

Sve u svemu - kome se dopada Dekang, ovo Hangseg ce mu se dopasti jos vise - kao da imaju istu "masnjikavu" bazu (zao mi je sto ne mogu da je opisem blize ali lici na mesavinu kakaoa i smokija) koja se meni licno ne svidja - licno vise volim "suvlje" i "drvenastije" tecnosti

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    Odg: RY5, USA Mix, Cherry, Tobacco
    « Odgovor #1 poslato: Februar 03, 2013, 19:56:07 »
  • Publish
  • Ne vidim razlog zasto se ne bi pominjale domace prodavnice. Forum i sluzi tome da se lakse dodje do informacija, osim toga, pominjemo razne strane prodavnice i ostavljamo linkove, pa ne vidim razloga zasto ne bi i domace? Slobodno reci ime prodavnice i ostavi link kako bi i ostali mogli da probaju, a ne bi bilo lose da nam kazes i cenu ;D

hangsen tecnosti su koliko se secam jako slicne dekangu, sto je i logicno jer je isti majstor odgovoran za arome. Koliko se secam, glavni tehnolog je pobegao iz dekanga i osnovao hangsen ili tako nesto, a pozitivno je i to sto imaju i VG tecnosti.

Van mreže DanijelM

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • Ugled: +37/-0
    « Odgovor #2 poslato: Februar 03, 2013, 20:02:06 »
  • Publish
  • Koliko rekose pocinju od ponedeljka:
    http://premium-eliquid.com

Vidim da je sajt trenutno "u odrzavanju"

Sto se tice cene nisam bas najjasnije shvatio koliko ce biti tacno - pominjane su dve kategorije tecnosti "premium" i obicne - a takodje je spominjan i promotivni period u kome bi ove obicne tecnosti trebale da kostaju oko 420 din. Unapred se izvinjavam ako sam pogresio nesto sto se tice cena (zato i nisam hteo da navodim vise info u prvom postu)

U svakom slucaju svaka konkurencija je dobrodosla

Van mreže Parfimerija Stellina

• Hero Member
    • Thank You
    • Ugled: +216/-0
    • Zmaj Jovina 23 ZEMUN
    « Odgovor #3 poslato: Februar 03, 2013, 22:29:52 »
  • Publish
  • Juce na okupljanju sam probao , a potom i pozajmio borovnicu , odlicna je ,,,, ;D

Van mreže sijuks

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1
    • Ugled: +31/-1
    « Odgovor #4 poslato: Februar 05, 2013, 00:42:32 »
  • Publish
  • I ja sam probao borovnicu i stvarno je dobra za odmaranje receptora od duvanskih aroma.